20 / 04 / 2024

kaç tane avm var

kaç tane avm var

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü: "Bugün Türkiye çapında toplam 354 AVM'ye eriştik. Anadolu'da AVM'si olmayan 22-23 şehir kaldı. Türkiye genelinde AVM'ye gitme sıklığında artış var. " dedi.

İşte Türkiye’deki AVM sayısı!

Eva Gayrimenkul Değerleme ile Akademetre tarafından hazırlanan rapora göre Türkiye genelinde 342 adet AVM ve 9 milyon 955 bin 785 metrekare kiralanabilir AVM alanı bulunduğu açıklandı...

2014'ün ilk 9 ayına ait güncel AVM verileri!

4 yıldır düzenli olarak “AVM Potansiyel Analiz Raporu”nu hazırlayan Eva Gayrimenkul Değerleme ile Akademetre yetkilileri, 2014’ün 9 aylık verilerinin güncellerini siz değerli kamuoyu ile paylaşmak istedi.

TESK: Son 10 yılda AVM sayısı 62’den 310’a çıktı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ( TESK ) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye’ de son 10 yıl içerisinde AVM sayısının 62’ den 310’ a çıktığını söyledi...

AVM açmada Türkiye ikinci!

Cushman & Wakefield tarafından yayınlanan son Avrupa Alışveriş Merkezleri Gelişme Raporu'na göre Türkiye 2013'te 422 bin 500 metrekare yeni alışveriş merkezi alanıyla Avrupa'da en çok yeni alışveriş merkezi açan ikinci ülke oldu.

Alışveriş alanları 2 katına çıkıyor

Türkiye'de 184 mağazada 3 milyon 500 bin metrekare kiralanabilir alışveriş alanı bulunduğunu belirten MLM'nin sahibi Lütfi Bayrav, 186 adet proje ve yapım aşamasında alışveriş merkezi olduğunu, bunların toplam alanının da 4 milyon metrekareyi bulduğunu di

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Konut üreticilerinin gözü AVM'lerde! AVM'ler yerini lüks konutlara bırakıyor!

İstanbul gibi büyük metropollerde üretim için arsa bulunamayınca konut geliştiriciler rotalarını AVM'lere çevirdi. Beylikdüzü Torium AVM ile İstanbul Anadolu yakasındaki başka bir AVM için görüşmelerin devam ettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

En iyi kış lastiği markası hangisi? 4 mevsim kış lastiği yerine geçer mi?

Kış aylarına girilmesi ile birlikte araç sahipleri kış lastikleri için pek çok soru yöneltmeye başladı. Hangi kış lastiğinin iyi olduğu, Kaç tane kış lastiğinin olması gerektiği gibi sorular sıkça sorulmaktadır.

kaç tane avm var Haberi

kaç tane avm var

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü "Bugün Türkiye çapında toplam 354 AVM'ye eriştik. Anadolu'da AVM'si olmayan 22-23 şehir kaldı"


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, "Perakende dünyası geleceğe hazırlanmak için artık daha büyük bir değişime girecek. Çünkü müşteriyi online sipariş vermek yerine koltuğundan kalkıp sokağa çıkmaya ikna edecek farklı deneyimler sunmak gerekiyor" dedi.


Bu yıl 15'incisi düzenlenen "Perakende Günleri 2015" Zirvesi'nde konuşan Belgü, alışveriş merkezlerinin (AVM) yaşadığı büyük değişime dikkati çekti.


Belgü, perakende dünyasının geleceğe hazırlanmak için artık daha büyük bir değişime gireceğini belirterek, "Çünkü müşteriyi online sipariş vermek yerine koltuğundan kalkıp sokağa çıkmaya ikna edecek farklı deneyimler sunmak gerekiyor. İnsanlarda mutlaka AVM'ye gitmeleri ve gitmezlerse bir şeyleri kaçıracakları hissini yaratmak lazım" diye konuştu.


Bu nedenle farklı...