28 / 03 / 2024

Kadıköy Bağdat Caddesidükkan kiraları

Kadıköy Bağdat Caddesidükkan kiraları

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Tuğlacıbaşı imar planı tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Tuğlacıbaşı Mahallesi, 1262 ada, 52 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.08.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy Tuğlacıbaşı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi Tuğlacıbaşı Mahallesi 421 Ada 286 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Kadıköy Tuğlacıbaşı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi Tuğlacıbaşı Mahallesi 421 Ada 286 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Medicana Kadıköy 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak!

Medicana Sağlık Grubu'nun Kadıköy'de 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Medicana Kadıköy Hastanesi, 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak.

Kadıköy Bağdat Caddesidükkan kiraları Haberi

Kadıköy Bağdat Caddesidükkan kiraları

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.


Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor. Dünya markaları bir bir caddeyi terkederken, bankalar bile şubelerini ana caddeden ara sokaklara taşımaya başladı. Bunda en büyük etken olarak son 10 yılda inanılmaz bir hızla artan dükkan kiraları gösterilirken, oluşan kriz ortamı, düşen talep ve şiddetlenen rekabet de bu olumsuzluğu desteklemiş oluyor.


Başta Armani, GAP, Zadig Voltaire, Benetton olmak üzere, global giyim markaları mağazalarını kapatıp caddeyi terkederken, bunları daha başka markaların da takip etmesi bekleniyor. Yıllardır Bağdat Caddesi’nde emlak danışmanlığı yapan firmaların yetkilileri, hiçbir zaman bu tür bir manzarayla karşılaşmadıklarının altını çizerek şu açıklamalarda bulundular:


ALIŞVERİŞ...