26 / 04 / 2024

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kadıköy kentsel dönüşüm

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kadıköy kentsel dönüşüm

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, kentsel dönüşüm için iddialı bir çıkış yaptı: “Kentsel dönüşüm yapılmıyor ki. Bu yapılan bina yenileme. İnsan olmayınca kentsel dönüşüm olmaz.İstanbul’da kentsel dönüşüm yok, Fikirtepe’de hiç olmayacak...” dedi.

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Rexx Sineması yılan hikayesine döndü: Yıkılacak mı yıkılmayacak mı?

Rexx Sineması'nın akıbeti belirsizliğini koruyor. Salonun çevresinin levhalarla korunmaya alınması üzerine yıkımın başlayacağı iddia edildi. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdıl Dara Odabaşı ise "Yıkım yok" dedi. Vakıf da, yıkımın şu an yapılmayacağını, güvenlik önlemi aldıklarını açıkladı. 

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kadıköy kentsel dönüşüm Haberi

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kadıköy kentsel dönüşüm

Başkan Nuhoğlu; itiraz ettiği projeleri, kendi yapmak istediklerini ve Kadıköy’ü 3 yıl içinde nelerin beklediğini anlattı. Bu arada bir dahaki dönemde yine aday olacağının da sinyalini verdi...


Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, kentsel dönüşüm için iddialı bir çıkış yaptı: “Kentsel dönüşüm yapılmıyor ki. Bu yapılan bina yenileme. İnsan olmayınca kentsel dönüşüm olmaz. Hangi mahallede insanları koruyarak, onların rahat yaşayabileceği bir ortam oluşturuldu? İstanbul’da kentsel dönüşüm yok, Fikirtepe’de hiç olmayacak...” 


-Sizinle en son geçen yıl konuştuğumuzda Kadıköy’ün en önemli gündem maddesi Fikirtepe’deydi. Dönüşümde kaos ve belirsizlik vardı. Aradan 1 yıldan fazla zaman geçti, Fikirtepe şimdi ne durumda? 


Şu anda sayı olarak 16 ruhsat oldu sanıyorum. Süreç yavaş ama devam ediyor. Kadıköy Belediyesi olarak sürecin içinde değiliz. Fikirtepe’nin bitmesi 4 seneyi geçer. Bakanlığın orada...