28 / 03 / 2024

Kadıköy Belediyesi konutları

Kadıköy Belediyesi konutları

1987 yılında Kadıköy Belediyesi, Küçükbakkalköy'de inşa ettirdiği 2 bin evi 4 milyona satacakmış. Belediye yıkım kararı aldığı 2 bin gecekondunun sahibine, 4 milyon lira karşılığında taksitle ev verecekmiş.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Taşyapı Grubu'ndan Kadıköy Belediyesi'ne tepki!

İşadamı Emrullah Turanlı, 130 milyon TL kazandığı Kadıköy Belediyesi’nin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki göstererek “Belediye Başkanı boş ve kanıtsız konuşuyor. İşte belgelerle ispatlıyorum” dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy’de Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurmak için Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi.

Kadıköy Yenitepe Konutları ödeme planı!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılan Kadıköy Yenitepe Konutları'nda daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. İşte Kadıköy Yenitepe Konutları ödeme planı...

Emrullah Turanlı: Kadıköy Belediyesi kamu alanına kaçak inşaat yaptı!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı, ‘Four Winds’ projesinin yanında kamuya yeşil alan olarak terk ettikleri arazide Kadıköy Belediyesi’nin kaçak inşaat yaptığını belirtti.

Kadıköy Belediyesi'nin Taşyapı'ya ödeyeceği ceza Büyükşehir Meclisi'ne taşındı!

Kadıköy Belediyesi'nin, Taşyapı İnşaat tarafından Meteoroloji Müdürlüğü arsasına inşa edilen dört gökdeleni 'hukuka aykırı ve keyfi eylemlerle' durdurarak zarara uğrattığı gerekçesiyle 101 milyon lira tazminat ödemesi yönündeki mahkeme kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemine taşındı.

Kadıköy Belediyesi konutları Haberi

Kadıköy Belediyesi konutları



Kadıköy'de taksitli satış


Bu ev 4 milyon


Kadıköy Belediyesi yıkım kararı aldığı 2 bin gecekondunun sahibine 4 milyon lira değerindeki evleri taksitle vermeyi kararlaştırdı.


Küçükbakkalköy'de ''Çiçek Kent'' adı verilen ve yapımı sürdürülen konutların yüzde 60'ının gecekonduları yıkılanlara, yüzde 30'unun polis ve belediye memurlarına, yüzde 10'unun da mağdur kişilere verileceği bildirildi.




Cemil AKYOL


  KADIKÖY Belediyesi, yıkım kararı aldığı 2 bin gecekondunun sahibine, 4 milyon lira karşılığında taksitle ev veriyor. 

  Küçükbakkalköy'de, ''Çiçek Kent'' adı altında yapımı sürdürülen 2 bin evden 200'ünün...