26 / 04 / 2024

kadıköy kartal metrosu

kadıköy kartal metrosu

Kadıköy- Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük projeye üretim yaptıktan sonra piyasaya 70 milyon liralık borç bırakarak ortadan kaybolan İron Demir’in mağdurları arasında Gübretaş Genel Müdürü Şükrü Kutlu’ da bulunuyor.

Kadıköy-Kartal Metrosu Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak” dedi.

Kadıköy-Kartal metrosu dükkan fiyatlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2012 yılında kullanıma açılan, 26.5 km uzunluğundaki Kadıköy - Kartal metro hattı, lokasyon üzerindeki dükkan değerlerini yüzde 50 oranında artırdı...

Üsküdar Ümraniye Çekmeköy metrosu Kadıköy Kartal metrosuna bağlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı konuşmada 38 ayda tamamlanacak Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy metrosunun Kartal - Kadıköy metro hattına bağlanacağının müjdesini verdi

Kadıköy-Kartal Metrosu Haziran’a kadar yüzde 50 indirimli!

Kadıköy-Kartal Metrosu Haziran’a kadar indirimli olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, vatandaşlardan büyük rağbet gören Kadıköy - Kartal Metrosu ’nun yüzde 50 indirimli tarifesini 1 Haziran 2014 tarihine kadar uzattı.

Havalimanı metrosu!

Havalimanı metrosunun toplam hat uzunluğu 19,6 kilometre ve bu hatta sefer süresi 32 dakika. 5 dakikada bir istasyonlara gelen metrosuyla Aksaray Havalimanı metrosu günde 220 bin yolcuya seyahat imkanı sağlıyor...

Kartal Kadıköy metrosu!

Kartal Kadıköy metrosunun yapımına 2008 yılında başlandı. 2012 yılında hizmete giren Kadıköy Kartal metrosunun hat uzunluğu 22,7 kilometre. Hattın sefer süresi ortalama 29 dakikayı buluyor...

Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma!

17 Ağustos 2012 tarihinde açılışı yapılan Kadıköy – Kartal Metro Hattına İETT’nin hizmete aldığı yeni otobüs hatlarıyla ulaşım sağlanabiliyor. Kadıköy Kartal metrosu metrobüs aktarma istasyonları haberimizde yer alıyor...

Kartal yeni projeler!

Son bir kaç yıldır durdurulamaz bir büyüme sürecine giren Kartal, adeta inşaat yatırımcılarının akınına uğradı. Bölgede şu anda satışta olan bir çok markalı proje bulunuyor. Bir çoğu da yolda... İşte Kartal yeni projeler...

Kadıköy-Kartal Metrosu 1 yılda 41 milyon yolcuya hizmet verdi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük metro projesi olarak 17 Ağustos 2012 tarihinde açılan M4 Kadıköy - Kartal Metro Hattı, 1 yılda 41 milyon yolcuya hizmet verdi...

Kadıköy-Kartal Metrosunda vagonlar yer altına indi!

Kaynarcaya kadar uzatılan ve bu yıl sonunda açılması planlanan hattaki 16 istasyonda, 144 metro vagonu hizmet verecek. Kartal Taş Ocakları Mevkisindeki yaklaşım tünellerinden tırla tünele taşınan vagonlar, düzenlenen törenle raylara aktarıldı

Kadıköy-Kartal metrosu tünelleri törenle birleşti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal Metrosu'nda Soğanlık İstasyonu Tünel Birleşmesi Töreni'ne katıldı

Kartal-Taksim arası 57 dakika sürecek

İstanbul'da Kartal ile Kadıköy arasını 29 dakikaya indirecek metro hattı 2011'de bitiyor

Kadıköy-Kartal Metrosu hızlandı!

16 istasyondan oluşan Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nın kazı çalışmaları tamamlanmak üzere

Schindler 67 asansörle Kadıköy- Kartal metrosunda

Kadıköy- Kartal metro hattı projesinin tamamlanmasına az bir süre kaldı

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

Kadıköy - Sultanbeyli Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Sultanbeyli metrosu için düğmeye bastı. Kadıköy Sultanbeyli metro hattının uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihaleye çıkıyor. 19 kilometre uzunluğundaki hattın ihalesi bugün gerçekleşecek.

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metrosu imar planı askıda!

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Pendik-Kadıköy arası metro ile 38 dakika oldu!

Kadıköy-Kartal metro hattının devamını oluşturan Kartal-Tavşantepe hattı dün sabah seferlerine başladı. Vatandaş metroya akın etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman saatleri bulan Pendik-Kadıköy arası 38 dakika oldu.

Kadıköy-Kaynarca Metro Hattı bir hafta içinde açılıyor!

Kadıköy-Kartal hattının devamı olan ve test sürüşleri tamamlanan, Kadıköy-Kaynarca arasını 35 dakikaya düşürecek metro hattı bir hafta içinde hizmete açılacak.

Kadıköy-Kartal metrosu yüzde 60 kazandırdı!

Kadıköy-Kartal Metrosu'nun geçtiği semtlerde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul Değerleme, 2011 yılı ile kıyaslandığında gayrimenkul fiyatlarının zirveye koştuğunu belirliyor.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

kadıköy kartal metrosu Haberi

kadıköy kartal metrosu

Haklarında yakalama kararı çıkarılan Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlerin mallarına da haciz kararı çıkarıldı. Gübretaş’ın Genel Müdürü Kutlu da 1 milyon 225 bin liralık alacağı için haciz koydurttu. Geçtiğimiz yıl haziran sonu itibariyle uygulamaya giren haciz kararında borçlu olarak da, İron Demir’in sahibi Cengiz Yıldırım gösterildi. 


Bu gelişmeden birkaç ay sonra ise piyasaya yüklü bir borç bıraktığı belirtilen İron Demir’in sahibi Yıldırım kardeşler hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 


Savcılığın talebi sonrası, Gebze Sulh Ceza hakimliği, iki kardeş hakkında ‘soruşturmadan kaçtıkları’ gerekçesiyle 10 Kasım’da yakalama kararı verdi. 


Kadıköy-Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük projede yer aldıklarını belirten İron Demir’in sahipleri Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlere bir süreden beri ulaşılamıyor. Şirket sahiplerine ulaşılamaması ile birlikte piyasaya verdikleri çekler karşılıksız çıktı; işyerleri boşaltıldı.


Çok sayıda...