28 / 03 / 2024

Kadıköy Mühürdar

Kadıköy Mühürdar

İNŞAAT sektöründe yurt dışı ağırlıklı olmak üzere 15 yıldır projeler üreten Denge İnşaat Mimarlık, yabancılara gayrimenkul satışının alanını genişleten Mütekabiliyet Yasası sonrası ertelediği yatırımları devreye almaya başladı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla!

İnşaatına başlana Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan meydana geliyor? Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı hangi hatlara entegre edilecek? İşte Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla...

Kadıköy Mühürdar Haberi

Kadıköy Mühürdar


2004 yılında girdiği ‘kat karşılığı konut üretimi’ işi kapsamında 35 milyon liralık yatırım değeri olan konut ve işyeri projelerinin lansmanına hazırlanan Denge İnşaat, Kadıköy, Bağdat Caddesi ve Ataşehir bölgesinde 1+1’ den 4+1’e değişik metrekarelerde toplam 148 daire ve 12 işyerinden oluşan ‘6 konut-1 işyeri’ projesini satışa çıkardı. Türkiye dışında, Bulgaristan, Rusya, Libya ve Gürcistan’da da ofisleri bulunan Denge’nin 7 projesinin 5’i Bağdat Caddesi, 1’i Ataşehir’de ‘home-office’ projesi olarak konumlanırken, ‘1 işyeri’ projesi ise Kadıköy Mühürdar’da yapılacak. İş dünyasının trendi ‘home-office’ konseptiyle tasarlanan, 20 kat üzerine çalışılan Denge Ataşehir Rezidans, 56 bağımsız bölüm ve 1.490 metrekarelik, 3 kat mağaza alanı olarak planlandı. Denge İnşaat Mimarlık Ortağı Ziya Denizoğlu, Mütekabiliyet Yasası sonrasında projeleri devreye almaya karar verdiklerini belirterek “Özellikle yasanın Meclis’ten...