20 / 04 / 2024

Kadıköy Müteahhitler AYİD

Kadıköy Müteahhitler AYİD

60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) çatısı altında birleşti. Mehmet Sadıkoğlu başkanlığında kurulan AYİD 'in yaklaşık 180 üyesi var.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Türk müteahhitler yurt dışında 5,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitler, yurt dışında 5,1 milyar dolarlık proje üstlendi. Yıl sonunda proje tutarında hedef; 20 milyar dolar...

Kadıköy'de inşaatta üzerine demir profil düşen işçi yaralandı!

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

İBB, Kadıköy'deki Fokurtu çay bahçesini satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan ve çay bahçesi olarak kullanılan araziyi satışa sundu. Arazinin satış ihalesi 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Esat Temimhan: Kadıköy'ün kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz!

CHP Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Esat Temimhan yaptığı açıklamada ilçenin en büyük sorununun kentsel dönüşüm, trafik ve imar rantı olduğunu belirtti.

Kadıköy'de kentlerin geleceği tartışılacak!

Kadıköy Belediyesi Akademi’nin düzenlediği Açık Akademi Seminerleri’nde ‘kentlerin geleceğini’ masaya yatıracak.

Kadıköy Müteahhitler AYİD Haberi

Kadıköy Müteahhitler AYİD

Kadıköy sınırları içerisindeki 22 mahalleye 22 ayrı konsept hazırlayacak, bunun için her mahalleden bir temsilci seçilip o mahalle hakkında detaylı bilgi toplanacak. Dernek bölgedeki yurttaşları kentsel dönüşüm ile ilgili de bilgilendirecek ve üyelerin şantiye çalışanlarına iş güvenliği seminerleri de...