20 / 04 / 2024

Kadıköy rıhtım caddesi bina çökmesi

Kadıköy rıhtım caddesi bina çökmesi

Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde bir kafeteryanın arka bahçesinin bulunduğu alandaki boş binanın duvarı sağanak nedeniyle çöktü. Çökme sonuncunda 3 kişi yaralandığı bildirildi.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu'ndan Kanal İstanbul eylemi! 

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu, Kadıköy Rıhtım meydanında bir araya gelerek Kanal İstanbul Projesi'ne karşı eylem düzenledi. 

Kadıköy rıhtım caddesi bina çökmesi Haberi

Kadıköy rıhtım caddesi bina çökmesi

İstanbul Kadıköy'de boş bir binanın duvarının sağanak nedeniyle çökmesi sonucu 3 kişi yaralandı.


Rıhtım Caddesi 58 Numara'da bulunan bir kafeteryanın arka bahçesinin yan tarafındaki metruk binanın duvarı, sağanak nedeniyle iş yerinin kamelyasının üstüne çöktü.


Olayı gören iş yeri çalışanları ve kafeteryadaki vatandaşlar çökmenin olduğu bahçeye koşarak enkaz altında kalanları çıkartmaya çalıştı.


Olayın ardından ihbar üzerine belirtilen adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Enkazın altında kalan ve hafif yaralanan 3 vatandaş bulundukları yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.


Olay anını gören bazı müşteriler itfaiye ekiplerine verdikleri bilgide, göçüğün yıldırım düşmesi sonucu meydana geldiğini öne sürdü.


AA




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İstanbul Kadıköy'de dün öğleden sonra başlayan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle Rıhtım Caddesi'nde bulunan metruk haldeki tarihi bir binanın duvarı...