25 / 04 / 2024

Kadıköy son üç yılda yüzde 75 değer kazandı

Kadıköy son üç yılda yüzde 75 değer kazandı

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.

Akiş GYO'nun Kadıköy'deki taşınmazıyla ilgili davasıyla ilgili son durum!

Akiş GYO, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 pafta, 1435 ada, 39 parselde kain taşınmazla ilgili şirketin davası hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kadıköy'deki Gazhane Binaları'nın restorasyonunda son durum ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme şekilleri 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Kadıköy Feza Sitesi'nde son 20 daire!

Keleşoğlu İnşaat'ın Kadıköy Erenköy'de hayata geçirdiği ilk kentsel dönüşüm projesi Feza Sitesi'nde son 20 daire için satışlar devam ediyor...

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Yalova Kadıköy'de 11.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Son teklif verme tarihi 23 Kasım 2016 olan arsaların toplam bedeli 11 milyon 775 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy'deki kentsel dönüşümde son durum!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Türker bugünkü yazısında Kadıköy'deki kensel dönüşümü anlattı. Türker, Kadıköy'ün inşaat haydutlarının eline düştüğünü söyledi.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Seven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Oytun Seven, dönüşüm de adı son yıllarda konuşulan önemli isimlerin başında geliyor. Oytun Seven, Kadıköy'ün önemli lokasyonlarında dönüşüm projesi yaptıklarını söylüyor.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Kadıköy son üç yılda yüzde 75 değer kazandı Haberi

Kadıköy son üç yılda yüzde 75 değer kazandı

Yaklaşık 482 bin kişinin yaşadığı Anadolu yakasının en gözde ilçesi Kadıköy'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor.  Keller Williams'ın İstanbul'da Yaşam Kalitesi kalitesi en yüksek olan ilçelerden biri olan Kadıköy'de emlak fiyatları ise özellikle 6306 sayılı Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla birlikte semtlere bağlı olarak son üç yıla göre yüzyasa ile müteahhitlerin daire satış fiyatlarının etkilenmesinde önemli rol oynayan yüzde 18 KDV oranlarının yüzde l'e çekilmesi, binaları yenilenecek olan kiracılara geri ödemesiz bin 470 TL taşınma yardımı verilmesi etkili oldu. Ayrıca daire sahiplerine binalarının yenilenme sürecinde 18 ay geri ödemesiz 2015 yılı rayiçlerine göre 675 TL aylık kira yardımı yapılması da kentsel dönüşüm sürecinin hızlanmasını sağladı. Kentsel dönüşümün ivme kazanmasıyla, daire satış fiyatlarıyla birlikte kiralar da tırmanışa geçti.



Akşam...