25 / 04 / 2024

kadınlar nereden ev alıyor

kadınlar nereden ev alıyor

Türkiye genelinde 2019'da 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Bu konutların 420 bin 276 tanesini kadınlar aldı. Peki kadınlar en çok nereden ev alıyor?

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

Ev kadınlarına yönelik emeklilik torba yasada!  

Çalışmayan ev kadınlarının emeklilik hakları ve prim destekleri ile ilgili düzenlemenin torba yasa ile Meclis’e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamaları sonrasında ev hanımlarının sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanması da gündeme geldi.

Ev hanımları ne zaman emekli olacak? Torba yasada ev kadınlarına emeklilik var mı?

Türkiye'de emeklilik sisteminde güzel gelişmeler yaşanıyor. Bu kapsamda ev hanımları için de emeklilik fırsatı geliyor. Peki,  Torba yasada ev kadınlarına emeklilik var mı? İşte detaylar...

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

Ev kadınları nasıl emekli olacak? 25 yıl evli kalanların emekli olacağı iddiası doğru mu?

Ev kadınları belli miktarda ödeme yaparak emekli olabiliyor. Peki emekli olabilmek için yerine getirilmesi gereken şartlar tam olarak neler?

Aile Bakanlığı ödemelerinden sonra ev kadınlarına yeni müjde

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler ev kadınlarının elini çok ciddi anlamda rahatlatmıştı. Aile Bakanlığı ödemelerinden sonra ev hanımlarına yönelik çok önemli bir müjde daha geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapıları açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev kadınları ve çalışan annelere erken emeklilik kapılarının açılacağı müjdesini verdi. İşte ayrıntılar...

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Ev kadınlarına müjde! Emeklilik detayları ortaya çıktı

Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması. Ev kadınlarına emeklilik yolu göründü. 14 milyon kadın emeklilik için başvuru yapabilecek. Sigorta primlerinin üçte birini devlet verecek. İşte tüm detaylar...

Ev kadınlarına müjdeli haber! Emekli olup 5.500 TL maaş alabilirsiniz!

Ev kadınlarının emekli olmasını içeren koşullar yerine getirildiğinde her kadın emeklilik için başvuru yapabiliyor.  Bunları yapan kadınların hesabına her ay tam 5.500 TL yatıyor.

Aile Bakanlığı'ndan ev hanımları için mükemmel karar! Kocalar da tıklasın kadınlar da… Ucunda para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çeşitli alanlarda adımlar atılmaya devam ediyor. Bakanlıkn ev kadınlarına olan destekleri de geniş bir yelpazede sunmaya başlayacak. Kadınlara ödenen paralara yılbaşından sonra düzenleme yapılması bekleniyor.

Evde oturarak 1000 lira alabilirsiniz! Ev hanımlarına devlet desteği! Kadınlar bu fırsatı kaçırmamalı

Ev hanımlarının da, devlet desteğinden yararlanacağını birçok kadın henüz bilmemekte. Fakat, ev kadınları, birçok şekilde kurumların sağlamış olduğu desteklerden yararlanabilirler. İşte detaylar…

Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2020 konut satış rakamları...

Kadınlar en çok nereden ev alıyor?

Türkiye genelinde 2019'da 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Bu konutların 420 bin 276 tanesini kadınlar aldı. Peki kadınlar en çok nereden ev alıyor?

kadınlar nereden ev alıyor Haberi

kadınlar nereden ev alıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Aralık 2019 Konut Satış İstatistikleri ile 2019 yılında kaç konutun el değiştirdiği belli olmuş oldu. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde 2019 yılında 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı.

2019 yılında Türkiye genelinde erkekler 775 bin 653, kadınlar 420 bin 276 konut aldı. 2019 yılında kadınlar ve erkekler toplam 24 bin 141 konutu ortaklaşa aldı.

Peki kadınlar en çok nereden ev alıyor?

Kadınlar 2019 yılında ülke genelinde en çok konutu İstanbul'dan aldı. İstanbul'daki 66 bin 414 adet konut kadınlara satıldı. Erkekler de konutta İstanbul'u seçti. Erkekler 126 bin 170 konutu İstanbul'dan aldı. Kadınlar ve erkekler tarafından ortak alınan konut sayısı 5 bin 337 oldu.

En az konut satışının gerçekleştiği iller kadınlarda 46 konut ile Ardahan,...