25 / 04 / 2024

Kadir İnanır Dalaman

Kadir İnanır Dalaman

Geçen aylarda Fethiye Belediye Başkanı'nı ziyaret eden Türk sinemasının efsane aktörü Kadir İnanır'ın Dalaman'a 3 katlı bir köşk yaptırdığı ortaya çıktı.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Mz Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa İnanır tarafından kuruldu.

Arçelik Imperium TV'lerde 1.300 TL indirim fırsatı!

Arçelik, televizyon almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı uygulanacak...

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

Uzmanlar uyardı! ‘Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün!’

Sosyal medya hesapları vasıtasıyla yapılan alışverişlerde özellikle satın alınan ürünün iadesi ve alıcıya haksız bir şekilde yansıtılan kargo ücretleri vatandaşları mağdur ediyor. Bu konuda, uzmanlardan, “Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün” uyarısı geldi.

Mkr Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkr Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Makır tarafından kuruldu.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Akaryakıt zammı nakliye maliyetini uçurdu! Kilo başına maliyet 3 liraya yaklaştı!

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte nakliye maliyetleri de yükseldi. Bu kapsamda Antalya'dan alınan ürün İstanbul'a getirilirken kilogram başına 2 lira 90 kuruşa denk geliyor. İşte detaylar... 

Yüzde 40'a varan indirim! Karpuz 8,90 TL'ye, biber 11 TL'ye, kuzu incik 245 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamına alınan ürünlere farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte Migros'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

İnternet alışverişlerinde buna dikkat! 14 gün içinde bunu yapmazsanız...

Sosyal medya alışverişleri özellikle Pandemi'den sonra küresel manada daha da çok yaygınlaştı. Adeta sektör haline gelecek kadar çoğalması beraberinde bazı sorunları da getirdi. Sosyal medya alışverişlerinde en büyük sorun 'alınan ürünün değişim aşaması' Peki bu sorunla ilgili neler yapılır.

Ayıplı mal nedir? Ayıplı mallar nelerdir?

Ayıplı mal nedir, ayıplı mallar nelerdir? Alınan ürünlerden hangileri ayıplı mal kategorisine girmektedir. İşte detaylar!

Kadir İnanır Dalaman Haberi

Kadir İnanır Dalaman


Türk sinemasının efsane aktörü Kadir İnanır, yaşadığı sağlık sorununun ardından yaşam kalitesini artırmak için oksijeni bol, kıyıları çok güzel olan Dalaman'a yerleşme kararı almıştı. Geçen aylarda Fethiye Belediye Başkanı'nı ziyaret eden İnanır'ın Dalaman'a 3 katlı bir köşk yaptırdığı ortaya çıktı. Milyon dolarlık inşaatı için usta oyuncu, bölge halkından alınan bilgiye göre çok titiz davranıyor. Binayı sürekli denetliyor ve beğenmediği şeyleri yeniden...