26 / 04 / 2024

kadir inanırın köşkü

kadir inanırın köşkü

Geçen aylarda Fethiye Belediye Başkanı'nı ziyaret eden Türk sinemasının efsane aktörü Kadir İnanır'ın Dalaman'a 3 katlı bir köşk yaptırdığı ortaya çıktı.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Satışı 27 TL ama yüzde 70 verim veriyor... Ondan kilosu 100 TL olan ürün çıkıyor. Hemen alın

Salça döneminin gelmesinin ardından vatandaşlar hangi ürünün daha verimli olduğunu merak etmeye başladı. Şu anda salça konusunda en verimli biberin kapya biber olduğu ifade ediliyor. Yüzde 70 verim sağlayan biberin kilosu 25 TL.

Bankacılık sektörünün net karı 33,96 milyar TL oldu! Resmen 5 katı aştı! 

Bankacılık sektörünün net kârı Eylül 2022'de 33,96 milyar Türk Lirası olarak gerçekleşti. Bankalar, 9 aylık dönemde ise yüzde 402 yükselişle 286 milyar Türk Lirası kar elde etti. Geçtiğimiz senenin aynı döneminde sektörün kârı 56,9 milyar TL olarak belirlenmişti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz sarmalının kırılması lazım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizlerin bir türlü düşmemesini eleştirdi. Erdoğan, "Faiz sarmalının kırılması lazım" dedi.

Kurdaki dalgalanma konut sektörünü kısa dönemli etkiledi!

"Gayrimenkul Yatırım Fırsatları" panelinde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kurdaki dalgalanmanın konut sektörünü kısa dönemli etkilediğini söyledi. 

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

İnşaat sektörünü mali iş yükü yaralıyor!

İnşaat sektörünü yaralayan sorunları anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, bunun nedeninin mali gereksiz iş yükü olduğunu söyledi..

Ali Baki Usta: Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta gayrimenkul sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde" dedi.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 2 trilyon lirayı aştı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) verilerine göre, bankacılık sektörünün toplam kredi hacmi 22 Eylül itibarıyla 2 trilyon 3 milyar liraya yükseldi. Tüketici kredilerinin 185 milyar 928 milyon lirası konut kredilerinden oluştu.

Bankacılık sektörünün mevduatı 1.6 trilyona liraya yükseldi!

Bankacılık sektörünün mevduatı arttı . Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 172 milyar 704 milyon 410 bin lirası konut kredilerinden oluştu.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 1.9 trilyona geriledi!

BDDK verilerine göre, bankacılık sektörünün toplam kredi hacmi 18 Ağustos itibarıyla 1 trilyon 986,8 milyar liraya geriledi.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi Ağustos'ta arttı!

BDDK verilerine göre, bankacılık sektörünün toplam kredi hacmi 4 Ağustos itibarıyla 1 trilyon 976,7 milyar liraya yükseldi. Tüketici kredilerinin 183 milyar 473 milyon lirası konut kredilerinden oluşuyor.

kadir inanırın köşkü Haberi

kadir inanırın köşkü


Türk sinemasının efsane aktörü Kadir İnanır, yaşadığı sağlık sorununun ardından yaşam kalitesini artırmak için oksijeni bol, kıyıları çok güzel olan Dalaman'a yerleşme kararı almıştı. Geçen aylarda Fethiye Belediye Başkanı'nı ziyaret eden İnanır'ın Dalaman'a 3 katlı bir köşk yaptırdığı ortaya çıktı. Milyon dolarlık inşaatı için usta oyuncu, bölge halkından alınan bilgiye göre çok titiz davranıyor. Binayı sürekli denetliyor ve beğenmediği şeyleri yeniden...