24 / 04 / 2024

Kadir Kurtuluş özgeçmiş

Kadir Kurtuluş özgeçmiş

Avukat Kadir Kurtuluş kimdir? Avukat Kadir Kurtuluş'un yazıları ne zamandan beri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor? Avukat Kadir Kurtuluş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Avukat Kadir Kurtuluş..

5 maddede değer artış paylarının tamamı devlete mi ödenecek?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Kevser Turan "5 maddede değer artış paylarının tamamı devlete mi ödenecek sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte detaylar..

Lara Kurtuluş dünyaya geldi! Kadir-Bilge Kurtuluş'un bebek sevinci!

www.emlakkulisi.com'un hukuk danışmanı Avukat Kadir Kurtuluş ve eşi Bilge Kurtuluş'un bebekleri bu akşam 20.00 sularında dünyaya geldi.

Kadir Kurtuluş: Milli sanal para sistemine girmemiz gerekiyor!

Avrasya Blockchain ve Kripto Para Araştırma Derneği Başkanı Avukat Kadir Kurtuluş, Bitcoin benzeri sanal paraların Türkiye için de gerekli olduğunu söyledi. 

Kadir Kurtuluş: İştahlı müteahhitler arsa fiyatlarını yükseltti!

Avukat Kadir Kurtuluş, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında değerlendirme yaptı...

Yönetim planıyla ortak alan hakkınız gasp edilemez!

Tüm bina ve sitelerde var olan yönetim planı ile hak sahiplerinin ortak alan hakları sınırlanabilir mi? Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Aidatını ödemeyenin dairesi diğer kat malikleri tarafından alınabilir mi ?

Aldığınız konut ne kadar güzel olursa olsun binada oturan diğer konut sahiplerinin de önemini unutmamalıyız. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Avukat Kadir Kurtuluş bu akşam evleniyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un yazar ailesinden Avukat Kadir Kurtuluş, Bilgehan Bilgin ile evleniyor. Düğün bu akşam gerçekleştirilecek.

Sizden habersiz taşınmazınız satılabilir mi ?

Herkesin bir yatırım hayali vardır, ancak önemli olan hayallerini gerçekleştirdikten sonra sahibi olunan yatırımların korunması ve muhafaza edilmesidir. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş anlatıyor:

Konut kredisi görünümlü tüketici kredisi!

Tüketici kredisi ve Konut Kredisi kullandırılarak ev sahibi olunabilir. Fakat bu ikisi arasındaki en önemli fark; konut kredisi banka teminatı altındadır. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş anlatıyor:

Bitmemiş projeden konut kredisi kullanırken dikkat !

Tüketici kredisi ve Konut Kredisi kullandırılarak ev sahibi olunabilir. Fakat bu ikisi arasındaki en önemli fark; konut kredisi banka teminatı altındadır. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş anlatıyor :

Avukat Kadir Kurtuluş 7 Ağustos'ta evleniyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un yazar ailesinden Avukat Kadir Kurtuluş, Bilgehan Bilgin ile evleniyor. Düğün 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Konut kredisi almada yaş sınırı!

Konut kredisi bankanın evde ve kredi kullanacak kişide yaptığı incelemeler sonucunda, onaylanıyor. Konut kredisi almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülüyor. Peki, konut kredisi almada yaş sınırı nedir?

Kamulaştırma ve acele kamulaştırma arasındaki fark!

Son yıllarda sürekli konuştuğumuz ve hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığımız kamulaştırma ile acele kamulaştırma hakkında bilmemiz gerekenleri Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş anlatıyor :

Kadir Kurtuluş özgeçmiş Haberi

Kadir Kurtuluş özgeçmiş

Kadir Kurtuluş kimdir?

İstanbul Barosu avukatlarından Avukat Kadir Kurtuluş, Kurtuluş & Partners Law Firm kurucu avukatıdır. Türk Patent Enstitüsü nezdinde 1545 sicil nolu Marka Vekili ve  Adalet Bakanlığı  298 sicil nolu arabulucusudur. 14.04.1982 tarihinde Mersin’de doğan Kadir Kurtuluş, aslen Rizeli’dir. Orta öğrenimini Mersin Toros Koleji 'nde tamamladıktan sonra  Ankara  Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. İstanbul’da saygın hukuk bürolarında avukat olarak görev aldıktan sonra İngiltere’ye taşınmıştır. 

İngiltere Cambridge 'de dil eğitimi almasının akabinde 2010 yılında İngiltere Trinity St. David Üniversitesinde MBA (Master of Business Administration) yapmıştır. Yüksek lisansı sırasında bir tez hazırlamıştır. Tez konusu: Uluslar Arasi Hukuk Şirketlerinin Pazarlama Stratejilerinde Yeni Modeller; İnternet Üzerinden İstihbarat Toplanmasi ve Bilgi Yapılandırılmasıdır.

İngiltere’de yaşadığı yıllar boyunca yüksek öğreniminin yanı sıra bir İngiliz şirketinde avukat olarak çalışmaya...