25 / 04 / 2024

Kadir Mısıroğlu restoran

Kadir Mısıroğlu restoran

Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu iddia edilen Üsküdar'daki Yakamoz Restoran'ın tespit edilen kaçak bölümleri ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne önerge verildi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Tunç Şatıroğlu'ndan son dakika dolar analizi! Grafiği işaret ederek bakın ne dedi...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten yaptığı dolar grafiği paylaşımında dolardaki yükselişi işaret ederek ''Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım'' dedi. Takipçilerden ise yüzlerce yorum geldi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu: Merkez Bankası 250 puan artış yapar ve durursa ne olur?

TCMB faiz kararı yarın açıklanacak. Analistlerden beklentiler gelmeye devam ederken Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten ''TCMB perşembe günü 250 puan artış yaptım ve durdum derse neler olur?'' sorusunu sordu. 

Bunu bilmeyen yatırımcı batacak! Hisse senedi yatırımcısı mısınız yoksa spekülatörü müsünüz? 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu borsa yatırımcılarını yakından ilgilendirecek bir açıklama yaptı. Ekonomist yatırımcıları uyararak hangi durumlarda batma riskleri olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...

İstanbul çok pahalı kiralık ev bulamadım diyenlere Tunç Şatıroğlu'ndan yanıt! 

Konutta kira düşüşlerine ilişkin açıklamalar peş peşe gelirken Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medyadan kira fiyatlarına ilişkin dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'nu çıldırtan altın sorusu: Yatırım için hangi altın, nereden alınmalı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmaya başladı. Altın yatırımcıları hangi altının nereden alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Ekonomist Tunç Şatıroğlu'na takipçileri tarafından sorulan soru ve gelen yorumlar ekonomisti adeta çileden çıkarttı. İşte o soru ve yorumlar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Kadir Mısıroğlu restoran Haberi

Kadir Mısıroğlu restoran

Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu iddia edilen Üsküdar Çengelköy'deki restoranının kaçakları hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne soru önergesi verildi.

CHP'li İBB Meclis Üyeleri Nadir Ataman, Doruk Bulut ve Deniz Erzincan tarafından verilen önergede, konuyla ilgili tam 9 aydır hiçbir işlem yapılmadığı belirtildi. Meclis'te soru önergesini okuyan Nadir Ataman, "Nasıl Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk düşmanı olduğunu kendisi beyan ediyor. Seviyorsunuz Atatürk düşmanlarını. Bırakın Mustafa Kemal Atatürk'e küfreden meczubu korumayı. 9 ay önce İBB Meclisi'ne önerge verdik, restoranın bin metrekare kaçağı var dedik. Siz Atatürk düşmanlarını koruduğunuz için yetinmedik İstanbul 6 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'na dilekçe verdik. Kurul inceleme yaptı kaçakları tespit etti" dedi.
Yapılan incelemelerde tespit edilen kaçaklar için kurulun ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın...