18 / 04 / 2024

kadir topbaş açıklama

kadir topbaş açıklama

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro İnşaatı’nda incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarının İstanbul gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı. İşte Başkan Topbaş’ın gündeme dair önemli açıklamalar

Kadir Topbaş'tan milletvekilliği açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada "2019 yılına kadar İstanbul'daki başkanlık görevimi sürdürmek niyetindeyim. Siyasi hayatımı da bu belediye başkanlığıyla kapatmak istiyorum" dedi.

Kadir Topbaş: İstanbul diğer büyükşehirlerden ayrılmalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlunun kamuda şeffaflık paketi toplantısında gündeme gelen imar değişikliği ve İstanbul için düzenlenecek özel yasa ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kadir Topbaş: İstanbul'a özel yasa gerekli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “15 milyonluk İstanbul’un biraz daha farklı bir yasal düzenlemeyle diğer büyükşehirlerden ayrıştırılmasını arzu ediyoruz. Başbakanımız da buna sıcak bakıyor” dedi.

Kadir Topbaş'tan önemli açıklamalar!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentsel dönüşümde insani ölçekli yaşam standardını öngören sistemin ortaya konulması gerektiğini belirtti. İşte İBB Başkanı Kadir Topbaş'tan önemli açıklamalar...

Kadir Topbaş: İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Adayı Kadir Topbaş 3. Kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Topbaş, “Bize oy versin vermesin bütün İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım” dedi.

Kadir Topbaş: İstanbullulardan bir dönem daha yetki istiyorum!

Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketler hakkındaki iddialar konusunda, belediyenin Saraçhane'deki binasında basın toplantısı düzenledi. Topbaş "İstanbullulardan bir dönem daha yetki istiyorum" dedi.

Kadir Topbaş: Dünyada ikinci metro ağına sahip olacağız!

Kadir Topbaş, yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı: "New York'tan sonra dünyada ikinci metro ağına sahip olacağız. Metro günde 11 milyon yolcu taşıyacak" dedi...

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...

Kadir Topbaş'ın istifasının Ömer Faruk Kavurmacı'yla ilgisi var mı?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan bugün köşesinde yer verdiği yazısında İBB eski başkanı Kadir Topbaş'a gönderme yaptı. Hakan yazısında, Topbaş'ın istifa kararıyla ilgili "Konunun FETÖ'den içeri düşüp çıkan damadınla bir ilgisi var mı?" ifadelerini kullandı.

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

İşte Kadir Topbaş'ın İstanbul'a yapacağı 11 ulaşım projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2017 bütçesinin oylandığı toplantıda konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un plan bütünlüğüne dikkat çekip, “Bakanların plan yapma yetkisi olmamalı” diye konuştu.

Kadir Topbaş'a 'imar kirliliğine neden olmak' iddiasıyla suç duyurusu!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Süleyman Nadir Ataman, İBB Başkanı Kadir Topbaş hakkında, "Görevi kötüye kullanmak", "İmar Kirliliğine neden olmak" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Twitter hesabından kendisiyle alakalı sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Topbaş'ın o açıklamaları...

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...

kadir topbaş açıklama Haberi

kadir topbaş açıklama



Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro İnşaatı’nda incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarının İstanbul gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı.


Belediye başkanı olarak hizmete devam…


Yaklaşan genel seçimlerde milletvekili adayı olmasının söz konusu olmadığını belirten Başkan Kadir Topbaş, “İstanbullar bana 2019’a kadar bana yetki verdiler. Bu yetkiyi yerde bırakmam. İnşallah 2019’a kadar İstanbul’daki başkanlık görevimi sürdürmek arzusundayım. Allah sağlık ve ömür verirse de siyasi hayatımı bu üçüncü dönem belediye başkanlığıyla taçlandırarak kapatmak istiyorum” dedi.


“Birileri farklı değerlendirebilir, farklı beklentileri olabilir. Ama bugüne kadar hiç kimseye nasip olmayan bir yetkiyle yetkilendirildim” diyen Kadir Topbaş, dünyanın birçok şehrinin üye olduğu Dünya Yerel Yönetimler Birliği (UCLG) başkanı olarak 2 gün önce Brüksel’de AB ile Stratejik Çerçeve Anlaşması imzaladıklarını hatırlattı.


AB’nin ilk defa kendi dışından ve ilk defa bir...