25 / 04 / 2024

Kadir Tümen kim

Kadir Tümen kim

ERA Gayrimenkul Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Tümen: "İstanbul'da amortisman süresi kısa olan ilçelerin başında 13-14 yılla Esenyurt, Tuzla, Küçükçekmece ve Pendik geliyor" şeklinde konuştu.

Kadir Tümen kimdir?

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen kimdir? Kadir Tümen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kadir Tümen, ne zamandan beri Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü olarak çalışıyor?

İzmir'de konut fiyatlarında 2 kat artış yaşandı!

İzmir'de emlak piyasasına ilişkin yapılan araştırmaya göre, kentte son 10 yılda konut satın alma endeksi yüzde 150 oranında artış gösterdi...

Konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut alırken nelere dikkat edilmeli? Era Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen konut ve ticari ünite satın almak isteyen yatırımcıların dikkat ettiği kriterleri sıraladı..

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek!

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere ‘Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları’ başlıklı seminer verecek.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Araç ve ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyete el koyma trafikten men para cezası 20.342 Türk Lirası

Araç ve ehliyet sahipleri dikkatli olması gerekn bir karar açıklandı. Trafikte bunu yapan çok dikkali olmalı ehliyete el koyma trafikten men 20.342 Türk Lirası para cezası uygulanıyor. İşte detaylar...

Kadir Kırhan Uluçay nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi ülkelerde çalıştı?

Kadir Kırhan Uluçay kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Kadir Kırhan Uluçay ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Sanayici şikayetçi! Nakit sıkıntısı büyüyor! Faizler yüzde 35’e tırmanmasına rağmen bankalar kredileri kesti!

Reel sektör nakit darboğazı yaşıyor. Yüzde 35’lere tırmanan kredi faizlerine rağmen krediye erişimde zorlanan işletmeler, şartların böyle devam etmesi halinde pek çok şirketin oyun dışı kalacağına dikkat çekiyor.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Meka Norm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka Norm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Türkoğlu ve Mehmet Maşalacı ortaklığında kuruldu.

Kadir Tümen kim Haberi

Kadir Tümen kim

İstanbul'da konut amortisman süresi kısa olan ilçelerin başında Esenyurt, Tuzla, Küçükçekmece ve Pendik geliyor. Amortisman süresinin 13-14 yıl arasında değiştiği bu ilçelerde ev almak diğerlerine kıyasla daha cazip.


ERA Gayrimenkul Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, konut amortisman sürelerine ilişkin yaptıkları araştırmanın sonuçlarını AA muhabiri ile paylaştı.


Tümen, İstanbul'daki ortalamada konut amortisman süresinin 17,6 yıl olduğunu belirterek, Türkiye ortalamasının 18,04 olduğunu söyledi.


İstanbul'un büyüklüğünün ve şehirde konut arzının yüksekliğinin Türkiye ortalamasını ciddi  şekilde etkilediğini dile getiren Tümen, Türkiye'de konut satışlarının yüzde 20'ye yakın bölümünün bu şehirde yapıldığını aktardı.


Tümen, yakın dönemde konut kredisindeki faiz oranlarının düşmesinin amortisman sürelerinin daha da kısalmasını sağlayabileceğini kaydederek, gayrimenkul yatırımının gelecek yılların yine en popüler yatırım araçlarından biri olmayı sürdüreceğini vurguladı.


- Amortisman süresi en kısa Esenyurt bölgesi

İstanbul'un...