25 / 04 / 2024

kadir\'in ağaç evleri

kadir\'in ağaç evleri

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) turizimciler şov yaptı

TOKİ, Trabzon'da ilk kazmayı vurdu! Afetzedeler için 99 konut inşa edecek!

Trabzon'da 2000 yılından itibaren meydan gelen çeşitli afetlerde evleri yıkılan veya oturulamaz raporu verilen afetzedeler için konut inşa edilecek.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı. Peki Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

Yurt diye inşa edilen evler el altından mı satılıyor?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında müteahhitler inşa ettikleri yurt diye inşa ettikleri evleri el altından satmaya çalıştıklarını kaleme aldı.

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor.

kadir\'in ağaç evleri Haberi

kadir\'in ağaç evleri

Yurt dışından katılan Mısır, Suriye ve Küba gibi ülkelerin standları büyük ilgi görürken, yurt içinden de dünyaca meşhur ağaç evler ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Bugün sona erecek EMITT'e Antalya Olympos'ta kurulu olan Kadir'in Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya, bu yılki fuardan çok memnun olduklarını, yıla iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Ağaç evleri dünyaya tanıtarak, Türkiye'de alternatif turizmin öncülerinden olan Kaya "Geçen ay Hollanda'da bir turizm fuarına katıldım. Gelecek ay yine yurt dışında bir kaç fuara katılacağım. Türk turizminin sadece 5 yıldızlı otellerden ibaret olmadığını, alternatif turizmin de yapıldığını dünyaya anlatıyoruz" diye konuştu. Kaya, ağaç evlerin 20 yıllık geçmişinde Discovery Chanel gibi bir çok belgesel televizyon programına konu olduğunu ve dünyanın en iyi hosteli de seçildiğini...