19 / 04 / 2024

Kaf Nun Rezidans nerede

Kaf Nun Rezidans nerede

Kaf-Nun Rezidans Kartal projesinde inşaat çalışmaları Haziran ayında başlayacak. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Kaf Nun Rezidans'ta banka kredisiz konut sahibi olma imkanı!

İnşat sektöründe 30 yılı geride bırakan Mif Yapı, İstanbul Çekmeköy, Pendik ve Kartal'da butik projelere imza atıyor. Firmanın projelerinden Kaf Nun Rezidans'ta banka kredisiz konut sahibi olmak mümkün...

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Kiler GYO Safir Rezidans'taki 47 rezidansın satışını sonlandırdı!

Kiler GYO'nun portföyünde yer alan Safir Rezidans bünyesindeki 47 adet rezidansın satışıyla ilgili gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin ifa edilen kısmı sonlandırıldı. Şirketin hesabında kalan bakiyelerin cezai şart kabul edilerek, taraflar karşılıklı olarak birbirlerini ibra etti.

Enez Kaplan: Özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapılıyor!

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nun bütçeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kaplan, özelleştirilen yerlere AVM ve rezidans yapıldığını söyledi. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Avrasya GYO'nun Batum'daki rezidansında inşaatın yüzde 80'i tamam!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Atlas Georgia A.Ş. tarafından Batum, Mtsvane Kucha Blv N1 yapımına başlanılan rezidans projesi hakkında özel durum açıklaması yayınladı.

Queen Central Park Rezidans Bomonti satış ofisi!

Queen Central Park Rezidans Bomonti satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO'nun projesi Queen Central Park'ta yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Kaf-Nun Rezidans güncel fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Kaf-Nun Rezidans'ta dairelerin alanları 67 ile 125 metrekare arasında değişiyor. İşte Kaf-Nun Rezidans güncel fiyatlar...

Daire Kartal Rezidans fiyatları!

Daire Kartal Rezidans fiyatları 254 bin liradan başlayarak yükseliyor. Kale Grubu'nun ilk konut projesi Daire Kartal Rezidans, Haziran 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Queen Central Park Rezidans Bomonti satılık!

Queen Central Park Rezidans Bomonti satılık daire fiyatları 894 bin 755 TL'den başlıyor. Sinpaş GYO'nun Queen Central Park Rezidans projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Kaf Nun Rezidans nerede Haberi

Kaf Nun Rezidans nerede

Kaf-Nun Rezidans projesi; Mif Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje; Kartal'da Hürriyet Mahallesi'nde inşa edilecek. 


Haziran ayında inşaat çalışmalarının başlayacağı Kaf-Nun Rezidans projesinde yer alan dairelerin alanları 67 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. 



Kaf-Nun Rezidans projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 




2 blok halinde inşa edilecek olan proje;  Adalar deniz manzarasına sahip. 




18 ay sonra teslimlerin yapılacağı projede 57 konut yer alıyor. Projede sauna, jakuzi, yarı olimpik açık ve kapalı havuz, fitness, oyun alanları, Türk hamamı ve buhar odası yer alıyor. 

Kaf-Nun Rezidans 11.01.2016 tarihli güncel fiyatları için tıklayın!

Kaf-Nun Rezidans iletişim

Tel: 0216 642 62 84 - 85 

http://www.mifyapi.com/

Kübra...