26 / 04 / 2024

kağıthane belediyesi kentsel dönüşüm

kağıthane belediyesi kentsel dönüşüm

Milliyet Gazetesi'nden Fehim Genç'in röportajına göre; Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçede imar planı çalışmalarını tamamladıklarını, mülkiyet sorununu çözdüklerini, 50 bin 302 konut ve işyerini dönüştürdüklerini söyledi..

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kağıthane'de temeller atıldı!

Kağıthane'de Ada Bazında Kentsel Dönüşüm Çalışmaları kapsamında Talatpaşa Mahallesi'nde 2 blok ve 137 daireden oluşan rezidansın temeli atıldı...

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Kağıthane Belediyesi, 120 bin TL'ye arsa hissesi satıyor! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan arsanın hissesini satıyor. İşte fiyat bilgisi ve merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kağıthane'de çöken istinat duvarı yeniden inşa ediliyor!

Kağıthane Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle çöken istinat duvarını yeniden inşa ediyor. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

kağıthane belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

kağıthane belediyesi kentsel dönüşüm

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul’da imar planı çalışmalarını tamamlamış birkaç belediyeden biri olduklarını belirterek, “16 bin tapu dağıtıp mülkiyet sorununu çözdük. İlçedeki 180 bin bağımsız bölümden 50 bin 302 tanesi dönüştürdük. Halen 1250 inşaat sürüyor” dedi.

Kağıthane’de planladıkları projeleri “3D” şeklinde formüle ettiklerini belirten Kılıç, şöyle konuştu:

“2004’te Kağıthane ile ilgili şöyle bir algı vardı: İstanbul’un kıyısında, 30-40 yıl içinde gecekondulaşarak oluşmuş bir ilçe algısı vardı. Oysa burası antik devirden beri yerleşim merkezi. Bu algıyı değiştirmek için geleceğe dönük planlama için halkın karşısına 3D formülüyle çıktık. Bunlardan birincisi deniz suyu, 100 yıllık hayaldi. Karadeniz’den su getirerek, Kağıthane deresinin ve Haliç’in temizlenmesi projesini hayata geçirdik. Bu hayalimiz gerçekleşti. İkincisi Haliç’i Karadeniz’e bağlayan 62 kilometrelik tarihi demiryolu projesiydi. Bu projeye başladık. Üçüncü...