19 / 04 / 2024

kağıthane park projeleri

kağıthane park projeleri

Kâğıthane Belediyesi, Rabak Sokak Parkı açılışını gerçekleştirilerek Kâğıthanelilerin hizmetine sundu. Parkın açışlında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kâğıthane halkının rahatı ve huzurunu tesis etmeyi öncelikli tuttuklarını söyledi.

Kağıthane'ye 261. park!

Kağıthane Belediyesi 261’inci Sokak Parkını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sundu. Parkın açılışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çocuklarla birlikte oyun gruplarını gezdi ve döner salıncağa bindi.

Kağıthane'nin çehresi değişiyor!

Kentsel dönüşüm ile bir çok çalışma yaparak alt yapı ve üst yapı ile Kağıthane’nin çehresini değiştiren Kağıthane Belediyesi, 8 açılış ve 2 temel atma projesini Kağıthanelilerin beğenisine sundu.

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kağıthane Anıl Park Evleri'nde 415 bin TL'ye! Yeni proje!

Anıl Beton Tic. ve San. Ltd. A.Ş tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Anıl Park Evleri'nde toplamda 116 daire yer alıyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Kağıthane Vadistanbul Park Evleri fiyatları!

Vadistanbul Park projesi İstanbul Kağıthane Ayazağa'da Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 846 bin 370 TL'den başlıyor...

Kağıthane Vadistanbul Park daire fiyatları!

Kağıthane Vadistanbul Park daire fiyatları 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park projesi 0,97 faizle 120 ay taksitle ödemeler yapılıyor...

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

kağıthane park projeleri Haberi

kağıthane park projeleri


Kâğıthanelilerin nefes alabilecekleri ve çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri park sayısını hızla artıran Kâğıthane Belediyesi, Rabak Sokak Parkı açılışını gerçekleştirilerek Kâğıthanelilerin hizmetine sundu. Parkın açışlında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kâğıthane halkının rahatı ve huzurunu tesis etmeyi öncelikli tuttuklarını söyledi. Başkan Kılıç, ‘’Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Göreve geldiğimiz ilk günlerde kentsel dönüşüm için çalışmalara başladık ve bu çalışmayı en sağlıklı şekilde sürdürdük. İlçemizde yeşil alanları artırmak için park ve mesire alanlarını çoğalttık.’’  dedi.

Kâğıthane Belediyesi tarafından Gürsel Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Rabak Sokak Park’ı açılış kurdelesini Başkan Kılıç, çocukları yanına alarak birlikte kesti.

Çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, teras dinlenme alanı, masalı...