29 / 03 / 2024

Kağıthane Şirintepe Mahalle Konağı adres

Kağıthane Şirintepe Mahalle Konağı adres

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Güzeldere Mahalle Konağı düzenlenen törenle açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da yapımı tamamlanan merkezin Kağıthanelilere önemli hizmetler sunacağını söyledi.

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kağıthane'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez mahalle/mevki, Seyrantepe köyü, 2679 ada, 6 parselde yer alan arsayı toplam 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kağıthane'deki faciayı yaşayanlar anlattı!

Kağıthane'de çöken binada yaşayanlar ile mahalle sakinleri yaşananları anlattı. Mahalle sakinleri, "Defalarca uyardık..." dedi...

Kağıthane Talatpaşa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi arka arkaya yaptığı açılışlarına bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların katılımıyla birlikte Talatpaşa Mahalle Konağı içinde bulunan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi hizmete açıldı. 

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Kağıthane Şirintepe Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Güzeldere Mahalle Konağı düzenlenen törenle açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da yapımı tamamlanan merkezin Kağıthanelilere önemli hizmetler sunacağını söyledi.

Kağıthane Ortabayır Mahalle Konağı açıldı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Mayıs ayı yatırımları kapsamında Ortabayır Mahalle Konağı, Çocuk Parkı ve Meydan açılış töreninde vatandaşlarla buluştu.

Kağıthane Şirintepe'de yeni spor merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi spor yatırımları kapsamında Şirintepe Mahallesi’nde yeni bir spor merkezini, düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç katıldı..

Kağıthane su kesintisi 1 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane ilçesinin Şirintepe mahallesinde şebeke deplase çalışması nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.,

Kağıthane Şirintepe Mahalle Konağı adres Haberi

Kağıthane Şirintepe Mahalle Konağı adres

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan Güzeldere Mahalle Konağı düzenlenen törenle açıldı.

Kağıthane Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği yatırımlar kapsamında Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Ev sahipliğini Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın üstlendiği törene Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, ‘’Yapılan bu merkezde emeği geçen herkese, başta Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ederim, Başkan Kılıç 11 yılda Kağıthane’ye bir çok hizmette bulundu. Çok faydalı çalışmalar yaptı, yeni bir şehir ve daha yaşanılabilir bir Kağıthane ortaya çıkardı. Ben birlikte nice yıllara diyorum ve Başkan Kılıç’ı sizlere, sizi de Başkan Kılıç’a emanet ediyorum’’ dedi.

Güzeldere Mahalle Konağı’nın açılışında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı...