25 / 04 / 2024

Kağıthane yatırımları

Kağıthane yatırımları

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane sıfır borçla baştan sona yenilendi!

Hiç borcu olmadığı halde ilçeye mega yatırımlar kazandıran Kağıthane Belediyesi’nin bu başarısını Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘’ Gereksiz harcamaları kısarak yüz milyonlarca lirayı devlete kazandırdık.’’ sözleriyle açıkladı.

Kağıthane yatırıma doymuyor!

Esnaf ve vatandaşlarla Seyrantepe 700.Yıl Parkı’nda bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bu şehir yatırama doymuyor. Kağıthane yatırıma doymuyor" dedi.

Kağıthane'nin çehresi değişti!

Göreve geldikleri ilk günlerde Kağıthane'nin imajını değiştirmek istediklerini belirten Başkan Kılıç, "İnsanlara Kağıthane'nin İstanbul'un ortasında yer alan bir merkez ilçe olduğunu anlatmaya çalıştık." dedi.

Fazlı Kılıç: Kağıthane'nin yüzde 60'ını yeniledik!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'deki yatırım, değişim ve dönüşümü anlattı. Başkan Kılıç Kağıthane'nin yüzde 60'ını yenilediklerini belirtti...

Kağıthane'den ev almak kazandırır mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kağıthane'den ev almak kazandırır mı?'' sorunu yanıtladı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

Tüm mega projeler Kağıthane'den geçiyor!

Kamuoyu araştırmalarına göre Türkiye'nin halka en yakın belediye başkanı seçilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane'de yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Kağıthane'de 2015'te 949 yapı ruhsatı verildi!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

5 üniversite bulunan Kağıthane'ye yurt inşa edilmeli!

Genyap'ın sahibi Mimar İbrahim Genan, Kağıthane sınırları içerisinde 5 üniversite olduğunu ifade ederek, hem yatırımcı firmaları yurt yapmaya teşvik ettiklerini hem de kendilerinin bu konuda çalışmaları olduğunu söyledi.

Kağıthane'ye 261. park!

Kağıthane Belediyesi 261’inci Sokak Parkını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sundu. Parkın açılışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çocuklarla birlikte oyun gruplarını gezdi ve döner salıncağa bindi.

Kağıthane'de yenilikler başladı!

Kentsel dönüşüm ile bir çok çalışma yaparak alt yapı ve üst yapı ile Kağıthane'nin çehresini değiştiren Kağıthane Belediyesi, 8 açılış ve 2 temel atma projesini Kağıthanelilerin beğenisine sundu.

Kağıthane'de 8 açılış ve 2 temel atma töreni gerçekleşecek!

Kentsel dönüşüm ile bir çok çalışma yaparak alt yapı ve üst yapı ile Kağıthane'nin çehresini değiştiren Kağıthane Belediyesi, 8 açılış ve 2 temel atma projesini Kağıthanelilerin beğenisine sundu.

Kağıthane'nin çehresi değişiyor!

Kentsel dönüşüm ile bir çok çalışma yaparak alt yapı ve üst yapı ile Kağıthane’nin çehresini değiştiren Kağıthane Belediyesi, 8 açılış ve 2 temel atma projesini Kağıthanelilerin beğenisine sundu.

Kağıthane Belediyesi 23 yeni yatırımı hizmete açıyor!

Mayıs ayında yoğun bir programla açılış ve temel atma törenlerine devam Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hamidiye Dilaver ve Serdar Sokak, Prestij Cadde açılış töreninde vatandaşlarla buluştu...

Kağıthane'ye 22 yeni yatırım!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçeyi İstanbul'un cazibe merkezlerinden birisi haline getirmek için eğitimden kültüre, sağlıktan spora kadar kentin her köşesinde 22 yeni yatırımı Kağıthane'ye kazandırıyor.

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Kağıthane yatırımları Haberi

Kağıthane yatırımları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşme sonrası mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Bütçesi bir önceki yıla göre yüzde 9 artışla 401 milyon 563 bin lira olarak belirlendi. 2020 yılında bütçenin yüzde 40'ını yatırımlar, yüzde 30'unu sosyal çalışmalar oluşturuyor.

''Bütçeyi En Verimli Şekilde Kullanacağız''

Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; stratejik plan, performans programı ve bütçenin Mecliste kabul görerek geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; '' Yatırımlarımızı her zaman vatandaşlarımızın talep ve önerilerine göre planlıyoruz. Bütçemiz de bu yatırımlara kaynak oluşturacak. Bütçeyi en verimli şekilde kullanacağız. Gereksiz gördüğümüz harcamaları kaldırdık, vatandaşımızın yararına olacak...