19 / 04 / 2024

Kağıthane yeni imar planı

Kağıthane yeni imar planı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu...

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Kağıthane yeni imar planı Haberi

Kağıthane yeni imar planı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve bir önceki yılın genel değerlendirmesinin yapıldığı kurum içi müdürlük ziyaretleri başladı.Başkan Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu.

Otopark Kapasitesi 27 Bin 500 Araca Ulaştı

Kağıthane Belediyesi'nde yer alan habere göre; önceki yıllarla karşılaştırmalı olarak yapılan değerlendirmelerde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 2018 yılında 230 proje onayı ve 343 yapı ruhsatı verdiği söylendi. 2018 yılında ilçede yapılan bin 498 araçlık otopark alanıyla birlikte ise toplam otopark araç kapasitesinin 27 bin 501’e ulaştığı aktarıldı. Böylece Kağıthane'de otopark araç kapasitesinin konut sayısına oranla yükseldiği ve her 0.59 konuta 1 araçlık otopark alanı düştüğü belirtildi.

İlçedeki Yapıların yüzde 64’ü Depreme Dayanıklı Hale Getirildi

İlçe sınırları içinde, 142 bin 450 konut ve 37...