18 / 04 / 2024

kağızman 2015 yatırımları

kağızman 2015 yatırımları

AK Parti Kars milletvekili adayı Ahmet Arslan seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Kağızman seçim bürosundan Kağızman’a ve köylere sağlık, eğitim, ulaşım ve tarım yatırımı müjdelerini verdi

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

kağızman 2015 yatırımları Haberi

kağızman 2015 yatırımları


AK Parti Kars milletvekili adayı Ahmet Arslan seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Kağızman seçim bürosundan Kağızman’a ve köylere yeni yatırım müjdelerini verdi

AK parti adayı Arslan, “Kars ve bütün ilçelerine sağlık, eğitim, ulaşım, tarım yatırmaları ortada bizim söylediğimiz hiçbir sözde lafta kalmadı çok şükür hemen hemen hepsi göz önünde tamamlandı veya inşaatı devam ediyor. Kağızman için 100 yataklı yeni hastanemiz okul ve yurtlarımız gençlik merkezimiz ve kesi köprü yolu bitmek üzere bunların yanında üniversitemiz için 400 kişilik yurt yapımına başlıyoruz ve artık bütün köy yollarımız asfalt yapılacak” dedi.

Alt yapıları tamamlanan birçok köyde parke taşı müjdesini veren AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan, yarın herkesin elini vicdanına koyarak oy kullanması gerektiğini ve geleceklerine oy vermeleri gerektiğini...