19 / 04 / 2024

kahramanmaraş Elbistan İmam Hitap Lisesi açılışı

kahramanmaraş Elbistan İmam Hitap Lisesi açılışı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinin tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’nün yapımına, temel kazımı ile başlandı.

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta korkutan deprem, 56 bin artçı deprem yaşandı...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD deprem hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

SON DAKİKA! Kahramanmaraş’ta deprem!

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından 8 ay geçmesine rağmen hâlâ deprem bölgesinde artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 3.2 şiddetinde sarsıntı meydana geldi.

SON DAKİKA DEPREM OLDU! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem! Az önce deprem mi oldu? 23 Temmuz 2023

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 13.48'de 4 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, bugün Türkiye'nin hangi illerinde deprem oldu? İşte detaylar...

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Ünlü deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı!

Fransız deprem bilimci Le Pichon, Kahramanmaraş Elbistan’daki ikinci depremin öngörülmez olduğunu belirterek beklenen İstanbul depremi için de şok açıklamalarda bulundu.

kahramanmaraş Elbistan İmam Hitap Lisesi açılışı Haberi

kahramanmaraş Elbistan İmam Hitap Lisesi açılışı

Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği ile Kahramanmaraş Valiliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 6 Temmuz 2015 günü yapılan ihale sonuçlanırken, 14 milyon 500 bin TL’ye mal olacak kampüs için temel çalışmalarına başlandı.

Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun güne kısmında kalan 15 bin metrekarelik alanda inşaatına başlanan devasa kampüs, Denizli’de uygulanan projenin bir benzeri olacak.

Şehir merkezinde bulunan ve mülkiyeti Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği’ne ait olan 11 dönümlük alanın satılması ile elde edilen 8 milyon TL, imzalanan protokol kapsamında Kahramanmaraş Valiliği’ne aktarılırken, Valilik tarafından yapılan ihale geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.

15 bin 96 metrekarelik alan üzerine, her türlü donanımı içinde barındıracak şekilde İmam Hatip Lisesi Kampüsü kurmak amacıyla yapılan çalışmalar meyvesini verdi. Okul binası,...