25 / 04 / 2024

Kahramanmaraş satılık arsa

Kahramanmaraş satılık arsa

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satılıyor. İşte fiyat bilgisi...

Kahramanmaraş'ta 23 bin 527 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! 37 gayrimenkul satılıyor!

Kahramanmaraş ili Göksun Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Göksun ilçesinde yer alan 37 gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin fiyatları 14 bin 184 TL ile 3 milyon 207 bin 880 TL arasında değişirken, arsaların fiyatları 23 bin 527 TL'den başlıyor...

Kahramanmaraş'ta 8 taksit imkanıyla ve 133 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, 8 taksit imkanıyla ve 133 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 9.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 527 bin 905 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'ta 26.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş İli Elbistan Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Güneşli'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 390 bin 122 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'ta 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş İli Elbistan Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Güneşli'de yer alan arsayı 11 milyon 178 bin 13 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Kahramanmaraş'ta 7.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Onikişubat Üngüt'te ye alan arsayı 7 milyon 923 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'ta 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlı Onikişubat Pınarbaşı'nda yer alan arsayı 6 milyon 7 bin 488 TL bedelle satışa çıkardı.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat İlçesi'nde bulunan arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsanın satış bedeli 15 milyon 64 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kahramanmaraş'ta 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Kahramanmaraş satılık arsa Haberi

Kahramanmaraş satılık arsa

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satışa sunuldu. 

Kahramanmaraş'ta satışa sunulan arsaların ihalesi 13 Eylül 2022 tarihinde kapalı teklif usulü ile saat 14:10'da gerçekleştirilecek. 

Peki Kahramanmaraş'ta yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsalarla ilgili tüm merak edilenler...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri, 2 bin 328 metrekare ile 21 bin 104 metrekare arasında değişiyor. 

Kahramanmaraş'ta satışı yapılacak arsaların fiyatları ise 7 mlyon 101 bin 498 TL'den başlıyor, 52 milyon 761 bin 425 TL'ye kadar yükseliyor. 

Arsa satışı kapsamında yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanı sunuluyor.

İşte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına...