25 / 04 / 2024

kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi elbistan meslek yüksekokulu

kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi elbistan meslek yüksekokulu

Kahramanmaraş’ ın Nurhak ilçesinde, 2 yıllık yüksekokul için çalışmalara başlayan Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, KSÜ Elbistan Meslek Yüksek Okulu’ ndan aldığı destekle amacına ulaştı...

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi sonrası Et ve Süt Kurumu, depremden zarar gören üreticilerin ellerindeki hayvanlarının kesim ve bakımı ile alakalı önemli bir ilan yayınladı.

Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü risk altında!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü için hasar tespiti raporları mevcut. Raporlara rağmen öğrenciler hasarlı binada eğitime mecbur bırakılıyor…

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı olduğu projede dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları!

Kura çekiminin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanılan projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 250 adet konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler...

Sıtğı Kayalı İnşaat'la Adana'daki herkes ev sahibi olabilir!

İnşaat sektörüne hızlı ve emin adımlarla giriş yapan Sıtğı Kayalı İnşaat 6 yıl içerinde birbirinden özel 3 projesini hazırlayarak satışını sağladı.

kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi elbistan meslek yüksekokulu Haberi

kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi elbistan meslek yüksekokulu


Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde, 2 yıllık yüksekokul için çalışmalara başlayan Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, Elbistan Meslek Yüksek Okulu’ndan aldığı destekle amacına ulaştı. Elbistan Meslek Yüksek Okulu yöneticilerini makamında ağırlayan Akkuş, “Gerekirse eğitim için makam odamı bağışlarım” dedi.


Nurhak’ta 2 yıllık yüksekokul talebine, YÖK’ten olumlu yanıt gelmeyince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Elbistan Meslek Yüksek Okulu (EMYO) devreye girmesiyle muhasebe ve bilgisayar bölümlerinin açılmasına karar verildi.


Eğitim için gerekli donanım ve barınma noktaları için Nurhak’ta incelemelerde bulunan MYO heyeti, Belediye Başkanı Ahmet Akkuş ve İlçe Kaymakamı Murtaza Dayanç’ı ziyaret etti.


Belediye Başkanlığı’nda ziyaret sırasında konuşan Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, öğrencilerin barınması için gerekirse makam odasını verebileceğini bildirdi. Akkuş, “Seçim süresinde yoğun bir dönemden geçtik. Nurhak halkına bu vesileyle teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle...