27 / 04 / 2024

kahramanmaraş temel atma töreni

kahramanmaraş temel atma töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu temel atma törenine katılmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumun startını verdi.

Kahramanmaraş'ta 364 milyonluk 8 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün yatırımlarıyla; 2 adet sulama tesisi, 2 adet gölet ve sulama tesisi, 4 adet taşkın koruma tesisi olmak üzere toplamda 364 milyon değerinde 8 tesisin temeli coşkuyla atıldı.

Veysel Eroğlu Kahramanmaraş'ta temel atma törenine katılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi inceleme ve toplu temel atma törenine katılmak üzere Kahramanmaraş'a gelecek. Bakan Eroğlu 24 Kasım Pazar günü Batıpark Spor Salonu'nda temel atma törenine katılacak...

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.

Depremzede kiracılar da ev sahibi olabilecek!

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük yıkım alan Malatya'da temel atma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Çamurlu Mahallesi'nde bugün temeli atılan 400 sosyal konut projesinden depremzede kiracıların da ev sahibi olabileceği açıklandı.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Azerbaycan'ın Kahramanmaraş'ta yapacağı 1000 konutun temeli atıldı

Azerbaycan'ın Türkiye'deki Kahramanmaraş ilinde, toplamda 1000 konut inşa edilmesi planlanan bir proje için temel atma töreni düzenlendi.

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

kahramanmaraş temel atma töreni Haberi

kahramanmaraş temel atma töreni


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu temel atma ve açılış programına katılmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta 16 Nisan’da yapılacak referandumun startını verdi. Kahramanmaraş Havaalanında karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı’nı Abdulhamithan Camii’nde kıldı.


Müftülük Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu temel atma ve açılış törenleri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.



KAHRAMANMARAŞ TÜRKİYE'NİN SİGORTASIDIR, GARANTİSİDİR


Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada: “Sevgili Kahramanmaraşlılar, değerli kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbele selamlıyorum. Buradan sizin aracılığınızla tüm ilçe, mahalle Maraşlı kardeşlerimizin her birine ayrı ayrı sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum. Kahramanmaraş'ın mert evlatlarını, kadirşinas insanlarını gönülden selamlıyorum. Her biri birbirinden kıymetli güzel adamların, şairlerin, mütefekkirlerin, gönül insanlarının memleketi Kahramanmaraş'ı hürmetle selamlıyorum. Maraş, Maraş, can Maraş. Canlara canan Maraş. Canlara canan olan kahramanlığını ismiyle tescillendiren Maraş Türkiye'nin sigortasıdır, garantisidir.


Bileklerinin, yüreklerinin haklıyla düşmanı...