25 / 04 / 2024

Kahramanmaraş yatırımları

Kahramanmaraş yatırımları

Kahramanmaraş'taki yatırımlara, sağlık personeli sayısına ve il merkezine hastane yapılmamasının nedenleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş yatırımları masaya yatırıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç gerçekleştirdiği toplantıda 4,5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve yapacağı projelerden bahsetti.

Kahramanmaraş Kongre Binası yükseliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplantı ve kongre salonunun inşaatını tamamlıyor.

Kahramanmaraş'a modern tesisler inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal mahallelere yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş'a modern tesisler inşa ediliyor.

Kahramanmaraş'a 6 ayda 140 milyonluk yatırım!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bölgedeki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Erkoç, 2017 yılının ilk 6 ayında yapımına başladıkları yatırımların değerinin 140 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Kahramanmaraş Menzelet'e 3 yeni spor sahası!

Yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.

Kahramanmaraş'ta 569 milyon liralık toplu açılış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu temel atma törenine katılmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumun startını verdi.

Kahramanmaraş yatırımlarında son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl ile kardeş şehir olan Kahramanmaraş’ı ziyaret etti. Yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kahramanmaraş'ta 2017 yatırım yılı olacak!

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, kentin atağa geçtiği yatırım teşviki başvurularında geçen yıl 4 kat artış yakaladığını belirterek, Kahramanmaraş için 2017’nin yatırım yılı olacağını ifade etti.

Kahramanmaraş'a yeni spor alanları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Kahramanmaraş'ın bulvarları asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yapımı tamamlanan Necip Fazıl Hastanesi yanındaki bulvarda asfalt çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanında yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bulvarın bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

Kahramanmaraş'ta imar planı değişikliği yapılmalı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hanifi Toptaş, kentsel dönüşüm alanında yapılan yanlışlıklara Kahramanmaraş'ta da düşmemek için öncelikle kaliteli bir imar planı değişikliğinin yapılması gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta inşaat sektörünü geliştirecek projelere imza atılıyor!

Kahramanmaraşlı işadamı Cemil Kebabcıoğlu, kentteki inşaat sektörüne katkı sağlayan projelerini anlattı. Kebabcıoğlu, "Hayata geçirdiğimiz her projede sosyal ve kültürel yapının korunmasını amaçlıyoruz. Bu nedenle de sosya alanları geniş tutuyoruz" dedi.

Kahramanmaraş'ın yolları modernize ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, il genelinde başlattıkları sıcak asfalt kaplama çalışmaları sayesinde yolları modernize etiklerini ve çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Semih Yancar Elbistan'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Semih Yancar, Elbistan'daki sağlık yatırımlarını değerlendirerek "Elbistan sağlık yatırımları açısından en iyi ilçemiz" dedi.

Türkiye'nin en büyük kömür yatırımlarından biri Kahramanmaraş'a yapılacak!

Kahramanmaraş'taki Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Kahramanmaraş'a Türkiye'nin en büyük kömür yatırımlarından birini yapacağız" dedi.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Kahramanmaraş yatırımları Haberi

Kahramanmaraş yatırımları

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş'taki yatırımlara, sağlık personeli sayısına ve il merkezine hastane yapılmamasının nedenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztunç, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Öztunç, ''Kahramanmaraş, Büyükşehir olması ve iktidar partisine seçimlerde yoğun bir destek vermesine rağmen sağlık yatırımlarından yeterince pay alamamaktadır. Yeterince uzman sağlık personeli bulunmayan hastanelerimiz teknik donanım yönünden de yetersizdir. Özellikle kanser hastalarının birçok tetkikleri başka illere sevk edilmektedir. Hastanelerimizin bu hali Kahramanmaraş'ımıza yakışmayan bir görüntüdür. Son zamanlarda basına, yeni sağlık yatırımlarıymış gibi servis edilen sağlık yatırımları doğru olmayıp, bu yatırımlar önceki yıllara ait yatırımlar olup sadece yerleri değiştirilmiş ve bunlara herhangi bir artı proje eklenmemiştir.'' diye konuştu. 

Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un soruları:
1- 2016 ve 2017 yıllarında Sağlık Bakanlığından çıkan l.ve 2....