27 / 04 / 2024

Kahta Belediyesi yol çalışmaları

Kahta Belediyesi yol çalışmaları

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Kocasinan Belediyesi'nden 90 kilometrelik yol!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, 2016 yılında kırsal mahallelerde toplam 90 kilometre stabilize yol ve 12 bin metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi.

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kahta Belediyesi yol çalışmaları Haberi

Kahta Belediyesi yol çalışmaları

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmalarına başladı. Kahta ilçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bozulan yol ve kaldırımları onarıyor. İlçede bulunana cadde ile sokaklarda bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmalarına başladıklarını belirten ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “daha önce yaptığımız yol ve kaldırım çalışmalarının belirli noktalarında bozulmalar meydan geldi.


Kış aylarının sert geçmesinden ötürü onarım yapamadık. Bahar ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecektir” ifadelerini...