25 / 04 / 2024

Kahve Dünyası ingiltere

Kahve Dünyası ingiltere

Londra son yıllarda Türk markaların akınına uğruyor. Kahve Dünyası, Stepevi, Desa, Özdilek, Kitchenette, Silk & Cashmere çoktan Londralı oldu. İngiltere ise başlattığı ‘Great’ kampanyasıyla Türk marka ve yatırımcıları ülkeye davet ediyor...

Kahve Dünyası İngiltere'de 11 ayda 50 bin Türk kahvesi sattı!

Kahve Dünyası İngiltere'de büyüyor...

Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı! İşte Starbucks, Gloria Jean, Kahve Dünyası 7 Nisan 2022 fiyat listesi! 

Dev şirket Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı. Zamdan sonra vatandaşlar diğer kahve zinciri firmalarının fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki Starbucks'ta kahve kaç lira oldu? Kahve zinciri şirketlerinde kahve fiyatları kaç TL? İşte Starbucks, Gloria Jean, Kahve Dünyası 7 Nisan 2022 fiyat listes

Kahve Dünyası 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlayacak!

Kahve Dünyası 200’den fazla mağaza ile yaklaşık 2 bin 500 çalışanıyla hizmet veriyor. Firma 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlamayı hedefliyor.

Kahve Dünyası, Lüleburgaz Ata Corner'den dükkan kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alanLüleburgaz Ata Corner projesini 252,60 metrekarelik kısmını Kahve Dünyası kiraladı...

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Doğa Marin Yapı 2 yeni kahve dükkanı açtı!

Doğa Marin Yapı A.Ş. İtalyan kahve markası Caffe Latte'yi Türkiye'ye getirdi. 2 yeni kahve dükkanı açan firma 2017'de 5 adet daha kahve dükkanı açmayı planlıyor.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası!

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek. Dap Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri başladı!

Dap Yapı'dan yepyeni bir indirim kampanyası. Dap Dünyası Çadır Günleri başladı. Dap Dünyası Çadır Günleri ile yüzde 25 indirimle daire sahibi olunabiliyor.

Ofis arayışında iş dünyasına büyük kolaylık!

CBD Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. tarafından kurulan, A sınıfı ofis binaları hakkında araştırma yapmanıza olanak sağlayan gayrimenkul web sitesi www.ofisraporu.com iş dünyasında önemli bir kaynak olma iddiasını taşıyor.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Kahve Dünyası ingiltere Haberi

Kahve Dünyası ingiltere


Londra son yıllarda Türk markaların akınına uğruyor. Kahve Dünyası, Stepevi, Desa, Özdilek, Kitchenette, Silk & Cashmere çoktan Londralı oldu.


İngiltere ise başlattığı ‘Great’ kampanyasıyla Türk marka ve yatırımcıları ülkeye davet ediyor. Londra, dünyanın sadece finansta değil modada da sahnesi kabul ediliyor. Birleşik Krallık İstanbul Konsolosu Leigh Turner de her fırsatta Türk markalara davetini tekrar ediyor.


Türk havlusu imajı yüksek

TEKSTİLDEN perakendeye, alışveriş merkezlerinden otel ve enerjiye geniş bir alanda 700 milyon liradan fazla ciroya sahip Özdilek Grubu, 2011’de Westfield alışveriş merkezinde mağaza açarak Londra’ya girmişti. Grubun Başkanı Hüseyin Özdilek, ikinci mağazayı açmak için arayışta olduklarını söyledi. İngiltere’de havlu, bornoz ve ev tekstili gibi ürünlerde Türk malı imajının çok iyi olduğunu hatırlatan Özdilek, “Bu fırsatı değirlendirmek gerek. Ancak kiralar ve sabit giderler çok...