29 / 03 / 2024

Kahve fiyatları

Kahve fiyatları

Kahve dükkanı zinciri Starbucks, ürünlerine bir ay içerisinde ikinci zammı da yaptı. Starbucks'ın zam sonrası yeni fiyatları dudak uçuklatan cinsten. Peki yapılan zammın ardından  kahve fiyatları nasıl değişti?

Kahve fiyatları bir yılda yüzde 76 zamlandı! İşte MİGROS, A101, ŞOK, Carrefoursa güncel kahve fiyat listesi!

Kahve fiyatları son bir senede yüzde 76 oranında artış gösterdi. Peki bu artış devam edecek mi? Kahve fiyatları zincir marketlerde kaç lira? İşte A101, MİGROS, ŞOK, Carrefoursa 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Kahve fiyatlarında artış devam edecek mi? İşte MİGROS, A101, ŞOK, Carrefoursa güncel kahve fiyat listesi!

Kahve fiyatları son bi yılda yüzde 76 oranında arttı. Peki bu artış devam edecek mi? Kahve fiyatları zincir marketlerde kaç TL? İşte MİGROS, A101, ŞOK, Carrefoursa güncel kahve fiyatları...

Kahve fiyatları cep yakıyor! İşte A101, ŞOK MİGROS, Carrefoursa kahve fiyat listesi!

Dünya genelinde devam eden kahve krizi sebebiyle kahve fiyatları katlanarak artmaya devam ediyor. Peki zincir marketlerde paket kahve fiyatları kaç TL'ye satılıyor? İşte A101, ŞOK MİGROS, Carrefoursa fiyat listesi!

Kahve tiryakilerine kötü haber! Kahveye zam geliyor!

Dünyanın önde gelen kahve üreticilerinden Brezilya ve Endonezya'da gerçekleştirilen araştırmalar, hava olaylarının kahve üretiminde verimi azalttığını gösterirken Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, kahve üretiminde yaşanacak düşüşün etkisiyle fiyatların zamlanacağını ifade etti.

Türk kahvesi tutkunlarına kötü haber: Üretim düşüyor, kahve fiyatları zamlanacak!

Uzmanlar, iklim krizi nedeniyle dünyanın önde gelen kahve üreticileri arasında bulunan Brezilya ve Endonezya’da kahve üretiminde verimin düştüğünü belirtiyor. Üretimde yaşanacak düşüşün ise önümüzdeki günlerde fiyatlara yansıması kaçınılmaz görünüyor.

Starbucks kahve fiyatlarına iki ayda ikinci kez zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Kahveseverlerin uğrak noktası olan Starbucks, ürünlerine iki ayda ikinci kez zam yaptı. Yüzde 25'e varan oranda yapılan zamlar sonrası menüdeki en ucuz 45 TL oldu. İşte yeni Starbucks kahve fiyatları...

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan haziran ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyat listesi

Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyatları araştırılıyor. Peki Arzum Okka Türk Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyat listesi...

Teknosa'dan Grundig kampanyası! İkili alımda kahve makinesi hediye! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir fırsat daha geldi. Dev teknoloji mağazası, Grundig marka iki beyaz eşyayı birlikte alanlara Türk kahve makinesi hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Grundig Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Starbucks'ta zam rüzgarı! En ucuz kahve 39 TL oldu! İşte güncellenen Starbucks kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam gelmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Starbucks'ta kahve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko'dan Ramazan kampanyası! Tüm fırın alımlarına kahve makinesi hediye! 27 Mart 2023 fiyat listesi

Beko fırın almak isteyenleri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Ramazan ayı süresince ocaklı fırın alanlara Mini Keyf Türk Kahve Makinesi hediye olarak verilecek. Peki, Beko Mini Keyf ne kadar?  Beko'da ocaklı fırın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.590 TL! Peki en ucuza nereden alınır? İşte Arnica 11  Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini değiştirmek isteyen kahve severler, sizin için Arnica IH32059 Eko Otomatik Köpüklü Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza alacağınız yerleri, fiyatlarıyla birlikte araştırdık ve listeledik. İşte o fiyat listesi..

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Bosch KGN86AID1N Kombi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinesi için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kahve fiyatları Haberi

Kahve fiyatları

Starbucks'ta yeni kahve fiyatları ne kadar oldu?  Starbucks'ta kahve kaç TL? İşte fiyat listesi...

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’tan, bir ay içerisinde kahve fiyatlarına ikinci kez zam geldi. Gelen zam haberi kahveseverleri üzerken,  Starbucks güncel kahve fiyat listesi ise merak konusu oldu. Türkiye'de 500'den fazla şubesi bulunan kahve zinciri Starbucks, yeni fiyatlarını bugün açıkladı. Peki 2022 Ekim  Starbucks kahve fiyatları kaç TL oldu? Mocha, Americano,  Filtre kahve, Latte, Cappuccino, Caramel Macchiato, White Chocolate Mocha fiyatlarına ne kadar zam geldi? 

İşte Starbucks 2022 Ekim güncel kahve fiyatları listesi:

Yapılan zam sonrası bazı kahvelerin küçük boy fiyatları şubelerde şu şekilde oldu: 

Filtre kahve: 37 Türk Lirası

Türk Kahvesi: 36 Türk Lirası

Americano: 44 Türk Lirası

Latte: 49 Türk Lirası

Cappuccino: 49 Türk Lirası

Caramel Macchiato: 63 Türk Lirası

Mocha:...