25 / 04 / 2024

Kaiserin lüks rezidansı

Kaiserin lüks rezidansı

Amerikalı Mimar Christoph Kaiser, bir çiftçiden internetten satın aldığı 60 yıllık tahıl ambarını, yaklaşık 6 aylık bir çalışmayla saraya çevirdi.2 katlı modern tasarıma sahip 'ambar'ın fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Tülin Şahin için Panama’da aylık 10 bin dolarlık lüks rezidans!

Portekizli işadamı Pedro De Noronha, sevgilisi Tülin Şahin için Panama’da 10 bin dolarlık lüks bir rezidans kiraladı.

Eskiden ahırdı, şimdi lüks bir rezidans!

Tarihi 1700'lü yıllara dayanan bina kurulduğunda ahır olarak kullanılıyordu. Şimdilerde ise lüks bir daire olarak yaklaşık 15 milyon TL'ye satılıyor.

Essex şehrindeki metruk saat kulesi, lüks rezidansa dönüştü!

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.

TeamFores Mimarlık Ümraniye'de lüks konut ihtiyacını karşılayacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, çağdaş mekan alternatifleriyle, yeni nesil rezidans çözümü ortaya koyarken, Ümraniye'de gelişmekte olan finans bölgesinin lüks konut ihtiyacını karşılayacak.

Hande Yener lüks villasından ayrılıp rezidans dairesine taşınıyor!

Konserden konsere koşan Hande Yener, akıllı yatırımcı çıktı. Kendisine ait birçok gayrimenkulü olan sanatçı, lüks villasından ayrılarak bir rezidans dairesine geçmeye hazırlanıyor.

Lüksün günümüzdeki adı: Rezidans!

Sosyal imkânlar ve güvenliğin yanı sıra iş hayatının merkezi olan bölgelerde yaşayanlara bir otelin sağlayabileceği pek çok hizmeti sunan rezidanslar, günümüzün lüks konut ihtiyacını karşılıyor.

İstanbul'da rezidans fiyatına lüks mezar yeri!

İstanbul’da en pahalı metrekare fiyatı, yeni yapılan yüksek katlı lüks rezidanslarda ya da tarihi Boğaz yalılarında değil! 3-5 metrekarelik mezar yerlerinin fiyatları astronomik rakamlara ulaştı.

Ömer Faruk Çelik: Lüks rezidans değil ucuz konut lazım!

Konutder Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörün alt gelir grubuna odaklanabilmesi için arsa maliyetlerinin düşmesi gerektiğini, böylece sektördeki arz-talep dengesinin korunacağını söylüyor. Lüks rezidans değil ucuz konut lazım...

Ömer Faruk Çelik: Türkiye'ye lüks rezidans değil ucuz konut lazım!

Türkiye’de alt gelir grubunun yıllık 72 bin konut ihtiyacı var. Ancak, bu kesime üretim sıfır. Sektörde ağırlıklı olarak lüks konut arz ediliyor. Bu da yıllık 24 bin arz fazlasına neden oluyor.

East Side Gallery'i yıkılıp yerine lüks bina yapılacak!

Berlin Duvarı’nın 1.3 kilometre uzunluğundaki bir parçasının üzerine kurulan ve dünyadaki en büyük açık hava galerilerinden olan East Side Gallery'nin yıkılıp yerine lüks rezidans yapılacak

Kaiserin lüks rezidansı Haberi

Kaiserin lüks rezidansı

Kaiser, bir çiftçiden internetten satın aldığı 60 yıllık tahıl ambarını, yaklaşık 6 aylık bir çalışmayla saraya çevirdi.


Toplam 340 metrekarelik yaşam alanı olan 2 katlı modern tasarıma sahip 'ambar'ın fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.


İşte Kaiser'in lüks residence'a çevirdiği ambar...


















Hürriyet 


Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Amerikalı Mimar Christoph Kaiser, internet üzerinden bir çiftçiden 1950'lerden kalma tahıl ambarı satın aldı. Christoph Kaiser, bu sıradan ambarı kendi tasarımlarıyla 6 ayda saraya çevirdi. 340 metrekarelik 2 katlı bir eve dönüşen ambar, güneş enerjisiyle ısınıyor. Ambarda Christoph Kaiser eşiyle...