28 / 03 / 2024

kalamış sunmarin

kalamış sunmarin

Güneri İnşaat tarafından gerçekleştirilen Kalamış Sunmarin projesinde 82 ile 250 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 350 bin dolardan başlıyor.

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halaç ve Muhammed Fatih Kapucı ortaklığında kuruldu.

Kalamış Adalar 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan Kalamış Adalar Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 456 adet konuttan ve 3 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, Kalamış Adalar Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Kalamış Adalar nerede? Kalamış Adalar fiyat listesi!

Kalamış Adalar nerede sorusunun yanıtı ve Kalamış Adalar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilecek olan Kalamış Adalar detayları...

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı yeniden ihaleye çıkarılıyor!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın, 40 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Kalamış Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalamış Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Emir Kavalcı tarafından kuruldu.

Kalamış Adalar projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzalı Kalamış Adalar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Kalamış Adalar projesi nerede inşa edilecek? İşte Kalamış Adalar projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Adalar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje! 

Kalamış Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe'de yükselen Kalamış Adalar, lansman öncesi fırsatlarla satışa sunuldu. Kalamış Adalar'da 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Kalamış Yapı 5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor. 19 senedir son dönemlerde sık sık gündeme gelen inşaat sektöründe önemli projeler hayata geçiren Kalamış Yapı,  5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor. 

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kalamış Yat Limanı Birleşik Arap Emirlikleri'nin radarında!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Kalamış Yat Limanı'nı ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin projeye olan ilgisini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Kalamış’ta Koç’a vize çıkmadı, BAE radara aldı' başlıklı yazısı...

Kalamış Yat Limanı ihalesi iptal edildi!

Koç Holding, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ihalenin Cumhurbaşkanı kararı ile iptal edildiğini duyurdu.

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

kalamış sunmarin Haberi

kalamış sunmarin

1.905 metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilen inşaatın konut alanı 3 bin 943 metrekare. 1.600 metrekare kapalı garajı bulunan Sunmarin giriş artı 12 kattan oluşuyor. Projede 82 metrekare ile 95 metrekare arasında 2+1, 166 metrekare ile 191 metrekare arasında 4+1 ve 250 metrekare dubleks daireler yer alıyor. Fiyatlar 350 bin dolar ile 1 milyon 100 bin dolar arasında değişiyor. Kalamış Sunmarin'de asansör, çelik kapı, kombi, jeneratör, sosyal alan, nolte mutfak, bahçe, garaj, güvenlik, deniz manzarası, yangın merdiveni, panjur-sineklik, betonarme, hidrofor, rehau doğrama gibi özellikler bulunuyor.