19 / 04 / 2024

Kale Madera ürünleri 2013

Kale Madera ürünleri 2013

Doğal ahşaptan ayırt edilemeyen seramik: Madera... Türkiye’ de adı seramik karo ile de özdeşleşen Kalebodur, gerçek ahşabın renk ve dokusunu Madera serisinde seramiğe de yansıtıyor...

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZY Zümrüt Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aslan, Zafer Çakır tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cesim İnşaat Mobilya Petrol Ürünleri Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesim İnşaat Mobilya Petrol Ürünleri Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Yüksel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran'da kuruldu.

Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor!

Birbirinden farklı dokuları ve ürünleri ile ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Ege Seramik havuz kenarlarına özel ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturuyor. Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor.

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Cantürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Otoport Otomobil AVM'de kuruldu.

BLT Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Kimya Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLT Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Kimya Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

CVS Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CVS Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Çavuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

TLT Panel ürünleri yüzde 50 elektrik tasarrufu sağlıyor!

Türkiye’nin yılda 60 milyar dolarlık enerji ithalatı yapan aydınlatma sektörünün lider firmalarından biri olan TLT Panel'in LED ürünleri sayesinde yüzde 50 elektrik tasarrufu sağlamak mümkün...

Bolu'da süt ürünleri tesisi: 2 milyon 686 bin 946 TL!

Bolu İli Seben İlçesi'nde yer alan süt ürünleri tesisinin toplam bedeli 2 milyon 686 bin 946 TL olarak belirlendi. Süt ürünleri tesisinin satışı Bolu 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Kale Madera ürünleri 2013 Haberi

Kale Madera ürünleri 2013

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, mimarinin vazgeçilmez malzemelerinden biri olan ahşabın benzersiz dokusunu, Madera serisinde seramiğe yansıtıyor. 


Doğal parkeye uyumu ve sunduğu pek çok farklı varyasyon sayesinde Madera serisi, gerçek ahşabın renk ve dokunuşunu hissettiriyor. Ahşabın sahip olamayacağı dayanıklılığı ve uzun ömürlü yapıyı seramikle yaşam alanlarına taşıyan Madera, şık ve modern çözümler arayan tüketici ve profesyonellere hitap ediyor. 


Kaymaz yüzeyi ve porselen yapısı ile yoğun trafiğin olduğu alanlar için de ideal bir seçim olan Madera, 12x120, 20x120 ve 30x120 cm gibi ince-uzun ebatları ve 5 farklı renk seçeneği ile farklılık...