26 / 04 / 2024

kale özgür konutları beylikdüzü

kale özgür konutları beylikdüzü

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kale Özgür Evleri projesinde yer alan dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlayıp, 492 bin TL'ye kadar yükseliyor...

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Demirtaş'tan kripto para uyarısı: Vagona binenlerin canı çok yanacak!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığının ortaya çıkmasıyla beraber kripto para borsaları tartışmaları alevlendi. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kripto paralarla ilgili uyarılarda bulundu.

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Özgür Mungan kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Mungan kimdir? Özgür Mungan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özgür Mungan'ın biyografisi...

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Potur İnşaat Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Binali Demirbaş tarafından kuruldu.

Özgür Karabat'tan Atatürk Havalimanı'na yapılan hastaneye ilişkin açıklama!

CHP’li Özgür Karabat, Atatürk Havalimanı'nda koronavirüs salgını kapsamında inşa edileen hastaneye ilişkin açıklamalarda bulundu...

kale özgür konutları beylikdüzü Haberi

kale özgür konutları beylikdüzü

Toplam 136 daireden meydana gelen Kale Özgür Evler'de 2+1, 3+1 ve 6+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor.



2 bloktan oluşan Özgür Evler'de yer alan konutların alanları; 124 metrekare 2+1 , 160 metrekare 3+1, 178 metrekare 3+1, 281 metrekare 6+1 dubleks olarak tasarlandı. Projenin 3 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


İstanbul Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen Kale Özgür Evler Beylikdüzü projesi, 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede  16 adet çatı dubleksi, 58 adet köşe daire, 58 adet orta daire ve 4 adet giriş daire yer alıyor.


S Kale Geliştirme ve Yatırım A.Ş imzası ile inşa edilen Kale Özgür Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve 7/24...