29 / 03 / 2024

kale sinterflex fabrikası inşaatı

kale sinterflex fabrikası inşaatı

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Kale'den 30 milyon TL'lik yeni fabrika yatırımı!

Kale Grubu sektörde 60 yıl faaliyet göstermesini yeni fabrika ile kutladı. Firma, toplam 30 milyon liralık yatırıma sahip yeni fabrikasının temelini attı.

Kale Grubu'nun Balıkesir OSB fabrikası için imzalar atıldı!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Kale Grup, Çanakkale'de 100 milyon TL yatırımla yeni fabrika kuracak!

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Kale Grubu Çanakkale'de granit fabrikasının temelini attı!

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında, bu stratejik savaşı interaktif bir belgesel haline getiren Kale Grubu, İbrahim Bodur’un henüz 24 yaşında kurduğu ilk fabrikasını 100 milyon TL yatırımla yenileyecek.

Kale Grubu'ndan Çanakkale'ye milyonluk yatırım!

Kale Grubu'nun başkanı Okyay, Çanakkale'de 100 milyonluk yeni granit fabrikası yatırımının temelini attı. Okyay "Türkiye'nin bir sıçrama yapması için Çanakkale ruhu yakalanmalıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya: Kale’de 599 daireyi bir haftada satarız!

Avrupa Konutları markası ile tanınan Artaş Grubu, eski MAN fabrikasının bulunduğu Kale Kilit’e ait İstanbul Topkapı’daki arazide yükselecek ‘ Kale ’ projesinin satışına da başladı.

Kale Kilit'in gözü Avrupa'da!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük entegre kilit fabrikalarından birinin temelini atan Kale Kilit, 2015’te açılacak yeni fabrikasıyla gözünü Avrupa’ya dikti. Grup ayrıca Topkapı'da konut projesine hazırlanıyor...

Kale Kilit'in Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kale Kilit Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit'in Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki yeni fabrikasının temeli atıldı. 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi, yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

kale sinterflex fabrikası inşaatı Haberi

kale sinterflex fabrikası inşaatı

Kale Grubu tarafından toplam yatırım tutarı 145 milyon lirayı bulan yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışı gerçekleştirilirken, sinterflex fabrikasının da temeli atıldı.


Kale Grubu'nun 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri, Çan ilçesinde ikinci gün düzenlenen açılış ve temel atma töreniyle devam etti.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Çanakkale Valisi Hamza Erkal'ın katıldığı ve fabrikanın konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, grubun kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur'un şiar edindiği Çanakkale ruhuyla sanayi yolculuğuna hızlanarak devam ettikleri söyledi.


Okyay, 59 yıl önce İbrahim Bodur'un diktiği fidanın büyüdüğünü, köklerinin nüfusu 1.000 olan bir ilçeden önce Türkiye'ye, sonra dünyaya yayılan bir çınara dönüştüğünü kaydetti.


"Kale, ithal ikame hedefiyle kurulan...