16 / 04 / 2024

Kalebodur Uptown serisi

Kalebodur Uptown serisi

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Yüzyıllardır seçkin mekânları süsleyen mermerin doğal görünümü, Kalebodur’un özel üretim teknolojisi sayesinde, doğadakine eş ve en gerçekçi desenlerle seramik karolara yansıyor.

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

Kalebodur, Cotto Cemento serisiyle şıklığı evlere taşıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Kalebodur, mermerin doğallığını Max Marmi ile sunuyor!

‘Yaratıcılığınızın yapı taşı’ sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, mermerin en doğal ve saf halini, yeni serisi Max Marmi ile mekanlara taşıyor.

Kalebodur, ‘Silver Stone’ serisi ile satışa çıkıyor!

Kalebodur, nitelikli ürün gamıyla mekanlara farklı bir boyut kazandırmaya devam ediyor. Kalebodur, ‘Silver Stone’ serisi ile yaşam alanları stilize etmeye hazırlanıyor..

Kalebodur ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar!

Kalebodur, ışık oyunları, geometrik desenler ve metalik geçişlere sahip ‘Materia’ serisi ile sıra dışı mekanlar yaratıyor.

Kalebodur'dan yeni Provenza serisi!

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, nostaljik karoların yeni yorumunu ‘Provenza’ ile günümüze taşıyor. ‘Provenza’ serisi, günümüzün trend formu altıgeni, vazgeçilmez desenlerle buluşuyor.

Kalebodur Stromboli ile ferah ve dinlendirici mekanlar!

Kalebodur’un yeni serisi ‘Stromboli’, farklı renk ve yüzey alternatifleri ile birlikte, natürel dokusu ve her kullanım alanına uygun doğası sayesinde, hem mimarlar hem de tüketiciler için modern çözümler sunuyor.

Kalebodur Cotto Cemento ile açık mekanlarda natural yüzeyler!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile açık havadaki yaşam alanlarını stil sahibi mekanlara dönüştürüyor. Cotto Cemento, Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Kalebodur Vintage Light ile dinlendirici mekanlar!

Kalebodur, şehrin karmaşasından biraz olsun kurtulmak isteyenler için, doğal ahşabın sıcaklığı ile natürel renkleri porselen karoda buluşturduğu yeni serisi Vintage Light ile şık ve dinlendirici odalar yaratıyor.

Kalebodur, Hexagon serisiyle ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor!

Kalebodur’dan hem apayrı hem de bütünün parçası sıra dışı karolar: ‘Hexagon’ Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini kusursuz bir uyumla buluşturduğu Hexagon serisi ile ayrıcalıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Kalebodur Uptown serisi Haberi

Kalebodur Uptown serisi


Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, Uptown serisi ile mekanlarda şık bir etki yaratıyor. Modern şehirlerin yapı dokusundan esinlenilerek hayata geçirilen full body porselen karolar, açık ve koyu renk seçenekleri ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. 


Kalebodur’un ileri teknolojisi ile 60x120, 60x60, 30x60 cm ebatlarında üretilen Uptown, mat ve yarı parlak yüzey seçenekleri ile sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor. 


Hemen her türlü mekan için uygun olan Uptown serisi; konut içi, otel, ofis, kafe, restoran, alışveriş merkezi, ticari alanlar, dış mekan ve dış cepheler için son derece estetik ve kullanışlı seçenekler...