20 / 04 / 2024

Kalekent beykent

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi!

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent ne zaman teslim?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Konutları fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor. Projede 626,28 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent ne zaman teslim edilecek?

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te daire fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor. Toplamda 266 adet konutun satışa sunulduğu projede başvurular devam ediyor. İşte Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ başvuru bedeli...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi son başvuru günü!

Başvuruları devam eden TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de aylık taksitler 626,28 TL'den başlıyor. Projede toplamda 266 konut kurayla satılıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi son başvuru günü...

TOKİ Gaziantep Beykent Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 69 bin 756 TL'den başladığı TOKİ Gaziantep Beykent başvuru süreci devam ediyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. İşte TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu son başvuru tarihi...

KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi!

KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 100 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükselen ve 1,471 konuttun yer aldığı Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde inşa ediliyor.

Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümüne öğretim üyesi alınacak!

Beykent Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümüne bir Prof, Doç, Yrd.Doç alınacak. Başvurular 25.05.205 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır.

Kalekent'de minimum 280 bin TL'ye!

Gül İnşaat ve Liv Yapı'nın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Kalekent projesinde yüzde 50 peşinatla, 60 ay vade farksız taksit ile satışa sunulan daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Kalekent Beylikdüzü Evleri'nde yüzde 50 peşinatla!

Beylikdüzü'nde Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığıyla inşa edilen Kalekent'in daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Projeden yüzde 50 peşinatla, 60 ay vade farksız taksit ile konut sahibi olma imkanı veriyor.

Kalekent Beylikdüzü'nde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'in daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. İlk etabı 863 konut, 2. etabı ise 608 konuttan meydana gelen projede toplam 1,471 daire bulunuyor.

Kalekent Beylikdüzü'nde 60 ay vade farksız taksit imkanı!

Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Kalekent'in 1. etabında 863 daire, 2. etabı ise 608 daire bulunuyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kalekent beykent Haberi

Kalekent beykent

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...