16 / 04 / 2024

KaleKent Beylikdüzü ödeme seçenekleri

KaleKent Beylikdüzü ödeme seçenekleri

KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 100 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükselen ve 1,471 konuttun yer aldığı Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde inşa ediliyor.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 1420 daire ve 32 mağaza yer alıyor. 1+1'den 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede 33 blok bulunuyor.

Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Kalekent satış ofisi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

KaleKent Beylikdüzü ödeme seçenekleri Haberi

KaleKent Beylikdüzü ödeme seçenekleri

İlk etabı 863 konut, 2. etabı ise 608 konuttan meydana gelen projede toplam 1,471 daire bulunuyor. KaleKent Beylikdüzü projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


100 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükselen Beylikdüzü KaleKent projesi Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale işbirliği ile hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Kalekent’te daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.


İçersinde seyir terasları, su basamakları, Türk hamamı, sauna, su oyunları, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş, bisiklet parkurları ve tenis kortu bulunan  Kale Kent Beylikdüzü projesi 73 bin metrekare peyzaj alanından oluşuyor.


KaleKent Beylikdüzü teslim tarihi ;

Kale Kent Beylikdüzü  Konutları'nın 1. etap teslimleri bu yıl eylül ayında, 2. etap...