20 / 04 / 2024

kalekent fiyat listesi

kalekent fiyat listesi

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Beylikdüzü satış ofisi!

Kalekent Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede 60 ay vade farksız taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyatları!

Teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Beylikdüzü Kalekent fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 2 etap halinde hayata geçiriliyor.

Kalekent'te peşin fiyatına yüzde 10 indirim!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent projesinin yüzde 50'si satıldı. Projede düzenlenen kampanya kapsamında Kalekent'ten ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent'te ilk etap Aralık 2015'te teslim!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçen Kalekent projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 500 milyon lira yatırımla hayata geçen projenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 konut bulunuyor

Kalekent projesinde fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor!

Kalekent projesinin şu ana kadar yüzde 50'si satıldı. Proje için düzenlenen kampanya kapsamında; Kalekent'ten ev alanlara peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent'te sevgililere özel indirim!

Gül Yapı, Liv Yapı ve de 3S Kale' nin Beylikdüzü' nde hayata geçirdiği Kalekent projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi!

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireleirn tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında proje 210 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında daireler 262 bin TL'den başlıyor.

Kalekent Evleri fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent Evleri 100 bin metrekare inşaat alanında yer alıyor. Projenin peyzaj alanı ise 73 bin metrekare olarak tasarlandı. Kalekent Evleri fiyat listesi ise haberimizde yer alıyor.

Unikonut fiyat listesi!

1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar daire alternatifinin yer aldığı Unikonut fiyat listesi bilgisine göre fiyatlar 146 bin liradan başlıyor, 560 bin liraya kadar yükseliyor...

Tuğba Residence fiyat listesi!

Banka kredisine uygun olan Tuğba Residence fiyat listesi kapsamında projede yer alan 1+1 daireler 41 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Fer Yapı İstwest fiyat listesi!

Satış sürecinin 228 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ettiği Fer Yapı İstwest fiyat listesi bilgisi ve projenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Folkart Towers fiyat listesi!

Folkart Towers fiyat listesi kapsamında daireler 189 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...

Beylikdüzü Ay Işığı Vadi Konutları fiyat listesi! 165 bin TL!

Yüzde 70'inin yeşil alan olarak tasarlandığı Beylikdüzü Ay Işığı Vadi Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

The First Çankaya fiyat listesi!

Daire fiyatlarının 1+1 daireler için 500 bin liradan başladığı The First Çankaya fiyat listesi 'ne göre maksimum fiyat 3+1 daireler için 1 milyon 977 bin liraya kadar yükseliyor...

Şehrizar Konakları fiyat listesi !

Şehrizar Konakları fiyat listesi kapsamında fiyatlar 2 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Teleset Mobilya Ve Güneşli fiyat listesi!

Teleset Mobilya Ve Güneşli fiyat listesi dahilinde daireler 172 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Çoğunlukla 1+1'lerin yer aldığı Ve Güneşli'de metrekare birim fiyatı ise 3 bin 500 TL'den başlıyor...

İstanbul Prestij Park fiyat listesi!

İstanbul-Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İstanbul Prestij Park fiyat listesi 'ne göre konutlar 119 bin lira ile 179 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

kalekent fiyat listesi Haberi

kalekent fiyat listesi

Kalekent Evleri Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 12 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabilen projede banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. 


Kalekent Residence 1.420 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. 33 blok şeklinde tasarlanan proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

1. etabı hemen teslim edilen Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede dairelerin satış fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin 1. etabında 820 adet, 2. etabında ise 650 adet daire bulunuyor. 


Gül...