26 / 04 / 2024

Kalekent fiyat

Kalekent fiyat

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent ödemeleri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında 48 aya kadar faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

KaleKent'te metrekaresi 3 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 35 inşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te fiyatlar 3 bin 500 liradan başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı proje, az katlı bin 471 daireden oluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyatları!

Teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Beylikdüzü Kalekent fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 2 etap halinde hayata geçiriliyor.

Kalekent Beylikdüzü ödeme planı!

Kalekent Beylikdüzü ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Dairelerin büyüklükleri 59 ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kalekent projesinde bugün al gelecek yıl öde kampanyası!

İnşaat sektörü oyuncularından Giil İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla Beylikdüzü'n de inşa edilen Kalekent projesinde, 'Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde' kampanyası başladı.

Kalekent'te ilk etap Aralık 2015'te teslim!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçen Kalekent projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 500 milyon lira yatırımla hayata geçen projenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 konut bulunuyor

Kalekent projesinde fiyatlar 213 bin TL'den başlıyor!

Kalekent projesinin şu ana kadar yüzde 50'si satıldı. Proje için düzenlenen kampanya kapsamında; Kalekent'ten ev alanlara peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent'te peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kalekent'te konutların metrekare fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen ve büyük ilgi göre Kalekent konut projesinin 2.etabının satışı başlıyor. Projede satışa sunulan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor...

Kalekent projesinde prim vaadi yüzde 50'i geçti!

Gül inşaat ve Liv Yapı ve 3S Kale'nin Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Kalekent, 2 ayda % 10 prim yaptı. Metin Gül, yatırımcıya en az % 50 prim vaat ettiklerini, bunun daha da üzerine çıkacaklarını iddia etti...

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi!

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent satış fiyatı!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul 'un Beylikdüzü İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Kalekent satış fiyatı kapsamında daireler 240 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireleirn tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında proje 210 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında daireler 262 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri!

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyor.

Kalekent Evleri fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent Evleri 100 bin metrekare inşaat alanında yer alıyor. Projenin peyzaj alanı ise 73 bin metrekare olarak tasarlandı. Kalekent Evleri fiyat listesi ise haberimizde yer alıyor.

Kalekent'te peşin fiyatına yüzde 10 indirim!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent projesinin yüzde 50'si satıldı. Projede düzenlenen kampanya kapsamında Kalekent'ten ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent'te konutların metrekare fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü'nde inşa edilen ve büyük ilgi göre Kalekent konut projesinin 2.etabının satışı başlıyor. Projede satışa sunulan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor...

Kalekent projesinde minimum satılık daire fiyatı 106 bin TL!

Kalekent projesi Gül İnşaat-Liv Yapı-3S Kale ortak girişimiyle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Konut fiyatları 106 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Detaylı bilgi haberimizde yer alıyor..

Kalekent fiyat! Yeni proje!

Kalekent fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 116 bin lira olarak belirlendi, Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde 33 blok halinde yükselen Kalekent projesinde 1.471 konut bulunuyor....

İstanbul, New York ve Londra'yı otel oda fiyatında geçti!

İstanbul, ortalama oda fiyatında New York ve Londra gibi dünyanın birçok gözde turizm şehrini geçti. İstanbulda yılın ilk yarısında ortalama oda fiyatı yüzde 37 artışla 196 pounda çıkarken, New Yorkta oda fiyatı 193 pounda geriledi

Astera Park fiyat listesi! 230 bin liraya 90 metrekare!

Astera Park fiyat listesine göre; 1+1 evler 230 bin TL ile 270 bin TL; 2+1 evler 275 bin TL ile 305 bin TL; 3+1 evler 350 bin TL ile 390 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla satılıyor...

Saklıhan Konakları fiyat listesi! metrekaresi 2 bin 300 liraya!

+1, 3+1, 4+1 ve dubleks tipinde daire seçenekleri bulunan Saklıhan Konakları 'nda dairelerin alanları 140 metrekare ile 310 metrekare arasında değişiyor. Projede bulunan dairelerin metrekare fiyatı ise 2 bin 300 lira ile 2 bin 600 lira arasında

Kalekent fiyat Haberi

Kalekent fiyat

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor.


Sosyal alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 1. etap daire teslimleri 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.


2. etap dairelerin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Daire fiyatlarının 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme uygulanıyor. 


Beylikdüzü Kalekent...