26 / 04 / 2024

Kalekent ne zaman teslim

Kalekent ne zaman teslim

Gül İnşaat Kalekent satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kalekent'te peşin fiyatına yüzde 10 indirim!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent projesinin yüzde 50'si satıldı. Projede düzenlenen kampanya kapsamında Kalekent'ten ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kalekent projesinde 24 ay sıfır faiz!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı, Kalekent projelerinde kira öder gibi ev sahibi yapıyor. Yüzde 10 indirim yapılan projede, 24 ay sıfır faiz uygulanıyor. Konut taksitleri bin 900 liradan başlıyor.

Kalekent'te ilk etap Aralık 2015'te teslim!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçen Kalekent projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 500 milyon lira yatırımla hayata geçen projenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 konut bulunuyor

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Kalekent ne zaman teslim edilecek?

İstanbul'un Beylikdüzü İlçe' sinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerin yer aldığı Kalekent İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Kalekent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit yapılabilen Kalekent Beylikdüzü'nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kalekent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim?

Kalekent Beylikdüzü'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

KaleKent Beylikdüzü ne zaman teslim?

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor. Peki KaleKent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü İnnovia Park ne zaman teslim?

Beylikdüzü İnnovia Park ne zaman teslim? Yeşil GYO İnnovia Park ev fiyatları ne kadar? İnnovia Park Evleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor...

Şehrizar Konakları ne zaman teslim?

Toplamda 208 konuttan meydana gelen Şehrizar Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim?

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim? Sinpaş Altın Oran'da etaplar ne zaman teslim edilecek? sorularının cevabı haberimizde yer alıyor...

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 235 milyon TL yatırımla inşa edilen Demir Romans Evleri'nde daire fiyatları 179 bin 400 TL'den başlıyor...

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

Kalekent ne zaman teslim Haberi

Kalekent ne zaman teslim

Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kalekent Evleri toplamda 1,471 adet daireden oluşuyor. Satışları devam eden proje 73 bin metrekare peyzaj alanına sahip. 


Gül İnşaat Kalekent satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. 2 etaptan meydana gelen projede ilk etap teslimleri 2015 yılı Aralık ayında, ikinci etap teslimleri ise 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.


Kalekent Beylikdüzü ödeme seçenekleri arasında; yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi kullanma; yüzde 1 peşinatta, yüzde 24'ünü 1 yıl sonra ödeme, kalan kısım için banka kredisi kullanma veya yüzde 50 peşinatta kalan daire bedeli için 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.


Beylikdüzü Kalekent'te seyir terasları, yapay adalar, su basamakları ve su oyunları,  Türk hamamı ve sauna, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları,...