19 / 04 / 2024

Kamboçya Kep çöken inşaat

Kamboçya Kep çöken inşaat

Kamboçya'nın başkent Phnom Penh'in 170 kilometre güneybatısında yer alan Kep kasabasındaki inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 kişi öldü...

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

O yağ vatandaşın yakın markajındaydı! A101'den beklenen indirim haberi geldi! Yetişen alır...

Vatandaş yük ücretli fiyatlardan bıkmışken indirim haberleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Bir indirim haberi de yani haftada 101'den Vera ayçiçek yağına geldi İndirim bitmeden elinizi çabuk tutup yetişmenizi tavsiye ediyor ve sizi fiyat listesi ile baş başa bırakıyoruz.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.

İGA'dan çöken kargo binası açıklaması!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, mega kent İstanbul'da yaşanan kar fırtınası esnasında çöken Türk Hava Yolları’na ait kargo binasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte İGA'nın o açıklaması...

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Kağıthane'de çöken istinat duvarı yeniden inşa ediliyor!

Kağıthane Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle çöken istinat duvarını yeniden inşa ediyor. 

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

Meksika'da 2017 yılındaki depremde çöken okulun sahibine 31 yıl hapis cezası!

Meksika'da 2017'de yaşanan  7,1 büyüklüğündeki depremde çöken ve içindeki 19'u çocuk 26 kişinin hayatını kaybettiği okulun sahibi 31 yıl hapse mahkum edildi.

Dereli'de darp edilen kepçe operatörleri: 'Bizden izinsiz yıkım yapılamaz' diyerek saldırdılar!

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

Kamboçya Kep çöken inşaat Haberi

Kamboçya Kep çöken inşaat

Kamboçyabaşkent Phnom Penh'in 170 kilometre güneybatısında yer alan Kep kasabasındaki 7 katlı binanın enkazı altında kalan 4 işçinin öldüğünü, 20 işçinin yaralandığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yetkililer enkaz altında kaç kişinin bulunduğuna ilişkin kesin bilgi paylaşmadı ve arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İnşaat halindeki binanın en üst katına çimento döküldüğü sırada çöktüğü iddia etti.

Sihanoukville kentinde 2018 yılının Haziran ayında inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 28 kişi ölmüş, 26 kişi...