25 / 04 / 2024

kamera

kamera

Dış mekan çekimlerinin bir numaralı tercihi GoPro, şimdi indirimli fiyatıyla Amazon.com’sa sizi bekliyor. Türlü özelliklerinin yanında, oldukça hafif ve küçük olan GoPro 11 Eylül 2022 fiyatıyla hepinizi şaşırtacak. İşte GoPro HERO8 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

UKOME açıkladı! Ankara'da toplu ulaşımda yeni bir dönem...

Ankara’da taksi, otobüs, dolmuş ve okul servis araçlarına araç takip cihazı, kamera ve panik butonu takılması zorunlu olması şartı getirildi. Yapılacak olan bu düzenleme için esnafa 31 Aralık 2023'e kadar süre verildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

2023’te satın alınabilecek en iyi 10 telefon

2023 yılının sonuna yaklaşırken, bir dizi farklı özelliklere sahip telefonlar piyasada yer aldı. Bu telefonlar, performans, oyun deneyimi ve kamera yetenekleri gibi farklı özelliklerde birbirlerinden ayrılıyor. Ancak en iyi telefonu seçmek isteyen kullanıcılar için seçenekleri daraltmak önemlidir.

Huawei Mate 60 tanıtıldı: 50 Megapiksel kamera, 12 GB RAM ve 1 TB depolama!

Huawei Mate 60, kullanıcılara benzersiz ve güçlü özellikler sunarak öne çıkıyor. En son teknolojiye sahip bu cihaz, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşımayı hedefliyor. İşte Huawei Mate 60'ın öne çıkan özellikleri...

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

En iyi ekrana sahip telefonlar belli oldu!

Teknoloji dünyasında akıllı telefon seçimleri, üstün özellikleri tercih eden kullanıcılar için önemli bir adım olmaya devam ediyor. Kaliteli ekran, gelişmiş kamera yetenekleri, güçlü işlemciler ve uzun pil ömrü gibi faktörler, kullanıcıların tercihlerini belirleyen temel etmenler arasında yer alıyor

Vivo X90s: Uygun fiyatlı amiral gemisi ile çıkış yapıyor!

Vivo X90s, Çin'de düzenlenen lansmanda resmi olarak duyurulan bir telefon olarak karşımıza çıktı. Telefonun özellikleri arasında üçlü kamera sistemi, Dimensity 9200+ işlemci ve daha birçok özellik yer alıyor. Ayrıca, fiyatı da açıklandı.

Merakla beklenen Redmi 12 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Fiyat performans ürünleri ile amiral gemilerine meydan okuyan Xiaomi’nin giriş seviyesine hitap eden Redmi 12 modeli tanıtıldı. Helio G88'den gücünü alan model, üçlü kamera dizilimine sahip. İşte ayrıntılar.

Carrefour'dan Oppo Reno 6'ya bomba indirim! Art arda gelen kampanyalar vatandaşı sevince boğdu

Oppo Reno 6, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. İnce çerçeveler, yuvarlatılmış kenarlar ve arkaya yerleştirilmiş kamera modülü, estetik açıdan hoş bir görünüm sunar. Carrefour'un sunduğu %5 İndirimli tarifeyi kaçırmayın!

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

Samsung Galaxy S23 FE'nin İşlemcisi Sızdırıldı: 9 Çekirdekli İşlemci ve AMD Grafik Arabirimiyle Geliyor!

Samsung, uygun fiyatlı Galaxy S23 FE modeli için Exynos 2300 işlemciyi tercih etti. 9 çekirdekli işlemci, AMD'nin RDNA2 mimarisiyle güçlendirilen grafik arabirimi ve üçlü kamera dizilimi öne çıkıyor.

Oppo, Fiyat Performans canavarı K11x modelini tanıttı!

Oppo'nun yeni orta seviye telefonu K11x, Snapdragon 695 işlemci, 108 MP kamera ve büyük batarya gibi özelliklerle dikkat çekiyor, uygun fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

Oppo, yeni A serisi akıllı telefonunu tanıttı. Oppo A98 5G olarak adlandırılan telefon, şu anda BAE'de satışa sunuldu. İşin güzel yanı, Oppo'nun akıllı telefonu kabaca 300 $ civarında olan 1.099 Dhs karşılığında piyasaya sürdü.

En iyi kameraya sahip telefonlar peş peşe belli oldu!

2023 yılında, akıllı telefonlar fotoğraf makineleriyle başa baş bir seviyeye ulaştı. İşte en üst düzey kamera performansına sahip olan telefonlar...

kamera Haberi

kamera

Yeniden tasarlanmış şekli ile GoPro, cebinize daha kolay sığar ve altında bulunan katlanabilir parmaklar sayesinde bağlantı parçaları kolayca değiştirilebilir. Yeni yan kapak ile bataryaları daha hızlı değiştirebilirsiniz. Yenilenmiş lensi darbelere karşı 2 kat daha fazla dayanıklıdır.

HyperSmooth özelliği için radikal bir geliştirme olan HyperSmooth 2.0 şimdi, Boost vb. gibi birçok dengeleme seviyesine sahip.

Sevdiğiniz gerçeküstü TimeWarp efektini alın. TimeWarp efekti şimdi otomatik hız seçimi ile karşınızda. Ya da sadece hızlandırmak veya yavaşlatmak için kullanın.

LiveBurst modu, siz deklanşöre basmadan önce ve sonra 1,5 saniye çekim yapar; böylece 90 fotoğraftan istediğiniz mükemmel çekimi yapabilirsiniz. İsterseniz 3 saniyelik bir 4K video klibi paylaşın.

Kontrastı artırın, bulanıklığı kaldırın ve parçalayın, kontrol sizde. 4K, 2.7K, 1440p veya 1080p'de gecenin büyüsünü yakalayın ve sahnenin epik...