29 / 03 / 2024

Kameroğlu Beylikdüzü projesi harita

Kameroğlu Beylikdüzü projesi harita

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul’da uygulayacağız!

Adı CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dedi.

Çuhadaroğlu Beylikdüzü'ndeki gayrimenkul değerlemesini yayınladı!

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş., İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 739 Ada, 2 Parsel'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Beylikdüzü Metrohome Kameroğlu fiyatları 2017!

Metrohome Beylikdüzü projesi 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kameroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Beylikdüzü'ne yeni kütüphane inşa edilecek!

İlçedeki okullarda incelemeler yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne yeni kütüphane müjdesi verdi.

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Toplam 126 daireden meydana gelen Blue Sea Beylikdüzü projesi 20 bin metrekare arsa alanında 10 blok şeklinde yükseliyor. Peki Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü için metro elzem!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün E-5 ile bağlantı noktasındaki bekleyen projelerin ve Metro’nun en kısa zamanda hayata geçmesinin elzem olduğunun altını çizdi.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Liv Marmara Beylikdüzü fiyatları!

Peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanan Liv Marmara Beylikdüzü projesi 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor. Liv Marmara Beylikdüzü fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Kameroğlu Beylikdüzü projesi harita Haberi

Kameroğlu Beylikdüzü projesi harita

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, E-5 üzerinde, Beylikdüzü Demir Romance projesinin yanı başında inşa edilecek. 


112 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek Kameroğlu Beylikdüzü Projesi rezidans daireler, konutlar, mağazalar, hastane ve otelden oluşuyor. 


Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları'nın Mart ayında satışa sunulması planlanıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 327 05 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 



Tel: 0530 327 05 18

Web: www.kamerogluinsaat.com.tr

Özge...