28 / 03 / 2024

Kameroğlu Şirketler Grubu

Kameroğlu Şirketler Grubu

Denizlili iş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Cenazesi 1 Aralık 2016 (Bugün) Perşembe günü, ikindi namazına müteakip İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nden kaldırılacak.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 255 milyon TL'lik yatırım! 

Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında teslim eden Hasanoğlu Şirketler Grubu yeni projelerine devam ediyor. Şirket, 255 milyon TL'lik yatırımla Ispartakule ve Bahçekent'te dört yeni proje hazırlanıyor. 

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan gurbetçilere özel indirim!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 25'inci yılını kutladı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşti. Gecede grup bünyesinde 15 yıl ve üzerinde çalışanlara Haluk Hasanoğlu tarafından ödül takdim edilirken, yeni logo ve kurumsal film de katılımcılarla paylaşıldı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Kameroğlu Şirketler Grubu Haberi

Kameroğlu Şirketler Grubu

Denizlili iş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Cenazesi 1 Aralık 2016 (Bugün) Perşembe günü, ikindi namazına müteakip İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nden kaldırılacak.


2 Aralık Cuma günü Denizli'nin Çivril ilçesinde Rasime Kameroğlu Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Kameroğlu Aile Kabristanı'na defnedilecek.


Kadir Kameroğlu...