23 / 04 / 2024

Kamil Yanıkömeroğlu

Kamil Yanıkömeroğlu

Kentlerin yeniden dönüşüm ve yenileşmesine katkı yapması beklenen ‘’Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ninAdana’nın ardında ikinci durağı turizmin başkenti Antalya oldu. Zirvede kentsel dönüşüm uygulamaları tartışıldı.

Kamil Yanıkömeroğlu, Murat Özgümüş ve Zafer Akçasu'dan yeni şirket!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Yanıkömeroğlu, Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş ve Rönesans Holding Genel Müdürü Zafer Akçasu bugün 273.5 milyon TL sermayeyle yeni şirketlerini kurdu.

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Akcasu, Murat Özgümüş, Kamil Yanıkömeroğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde tarafından 273 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Bakan Derya Yanık açıkladı: Aile Destek Programı kapsamında 4,4 milyar lira ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı mart ayı ödemelerinin başladığını belirterek, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere 4,4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Aile Bakanı Yanık’tan zamlı yardım müjdesi! 15 bin TL hesaplara yatacak! Tek tek açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılan ödemelere bu yıl itibariyle zam geldi. İhtiyaç sahiplerine destek için ödenen sosyal yardımların güncel miktarları sorgulanıyor. Öte yandan, Bakan Derya Yanık, ödemelerin güncel zamlı şekilde hesaplara yatacağının duyurdu. İşte, aile destek ödemesi için

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Aile Bakanı Derya Yanık’tan zamlı ödeme müjdesi! Tam 3038 TL hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düzenli olarak destek ödemeleriyle ilgili ayrıntıları paylaşıyor. Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşlara zamlı ödeme müjdesi verdi.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı’ndan şok zam! Bakan Yanık müjdeyi az önce verdi! Paranızı hemen alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yardım ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerimizin hesaplarına yatıracağız” ifadelerini kullandı.

Aile Bakanı Yanık'tan personel alımı ve yardım müjdesi! Kimse beklemiyordu! Bakan Yanık peş peşe açıkladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şubat ayı sonunda kamu kurumlarına 2 bin 323 engellinin memur olarak atanacağını ve aynı zamanda engelli vatandaşların EKPSS ücretlerinin karşılanacağı müjdesini verdi.

Bakan Yanık'tan son dakika müjdesi! Öğrenciler için 750 TL'ye varan destek resmen başladı! Hemen başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım alan ailelerin farklı ilde ilköğrenim, ortaöğrenim ve yükseköğrenim eğitimi gören çocuklarına yapılacak destek ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Kamil Yanıkömeroğlu Haberi

Kamil Yanıkömeroğlu

“Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin ikinci toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın ana sponsorluğu ve Emlak Konut GYO’nun destekleri, Hafele ile Yıldız Entegre’nin sponsorluğundaki zirve, DÜNYA gazetesi ve CNBC-e işbirliğinde düzenlendi. Melda Yücel’in sunuculuğunu yaptığı zirvede kentsel dönüşüm uygulamaları tartışıldı. Sektörün talepleri, sorunları ve çözüm önerileri gündeme getirildi. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel zirvede yaptığı konuşmada kentsel dönüşümün inşaat, turizm ve tarım sektörüyle birlikte ele alınması gerektiğini belirterek, “Göç hızı böyle giderse Antalya’nın nüfusu 2023’te 3 milyona ulaşacak. Taşıt sayısı 10 yılda 2 katına çıktı. Burdur nüfusu kadar araç trafiğe giriyor. ‘Otellerimiz 5 yıldızlı, çevrecimiz çok kötü’ eleştirileri yapılıyordu. 5 yıldızlı otellerimizin de çevresini 5 yıldızlı yapmayı hedefliyoruz. Akıllı kentler, akıllı otomasyonlara açılacak....