20 / 04 / 2024

kamu çalışanları esnek çalışma genelgesi

kamu çalışanları esnek çalışma genelgesi

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kamu kurumlarında esnek çalışmaya yönelik Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayımlandı..

Kamu çalışanlarına kira yardımı ne zaman yapılacak?

Son dönemde artan kiralardan sonra kamu çalışanları uygun fiyata kiralık ev bulmakta zorlanıyor. Bu noktada memurlar 2024 yılında devletten kira desteği bekliyor. 

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Kamu çalışanlarına tazminat ve fazla çalışma ücreti! Listede yer alanlara 6 ay boyunca 2 bin 59 TL verilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta peş peşe yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay süreyle 2 bin 59 TL tazminat ve fazla çalışma ücreti verilecek.

Bakan Bilgin resmen duyurdu: Birinci derece çalışanlar 3600 ek göstergeden yararlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergeyi tüm birinci derece çalışanlar için düzenleyen kanun teklifinin hazır olduğunu söyledi. 

Çalışanların maaşları 15 bin TL’ye yükseliyor! İşte yararlanacak kişiler!

Kamu çalışanları müjdeli haberi bekliyor. Maaşların 15 bin TL'ye çıkması hedefleniyor. İşte gelişmeler ve detaylar!

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Kamu çalışanlarının beklediği haber sonunda geldi! Bakan Bilgin peş peşe açıkladı! 4 defa ikramiye alacaksınız!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde artık sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin binlerce kamu çalışanını mutlu edecek haberi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu toplu sözleşmelerinde yeni tur görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek. Peki pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu çalışanlarına 20 Şubat’a kadar izin hakkı geldi! Peki bundan kimler faydalanacak?

Hafta başında meydana gelen büyük depremlerin ardından peş peşe gelen genelgelere bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle, kamu çalışanlarına izin hakkı tanındı. Peki bu haktan hangi kamu çalışanları faydalanabilecek?

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Kamu bankaları çalışanlarına müjde! Maaşlarına ne kadar zam yapıldı?

Ziraat, Halk ve Ziraat Katılım bankaları çalışanları için yapılan ekz aman görüşmeleri sonunda, çalışanların maaşlarına yüzde 55 zam yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve zam bekleyen emeklilere seslendi

Kabine Toplantısı'nın ardından EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve emeklilere seslenen Erdoğan’dan bir de yeni doğal gaz müjdesi verdi.

kamu çalışanları esnek çalışma genelgesi Haberi

kamu çalışanları esnek çalışma genelgesi

Coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kamu kurumlarında esnek çalışmaya yönelik Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayımlandı. Buna göre, kamuda yönetici olmayan 60 yaş ve üstü vatandaşlar ile 10 yaş altında çocuğu olanlar idari izinli sayılacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında günlük çalışma başlama ve bitme saatleri 10.00-16.00 olacak.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Genelgede, salgının ülkede yayılımının en aza indirilmesi amacıyla, salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmama ve kamu hizmetini aksatmama şartıyla hayata geçirilebilecek uygulamalara yer verildi. Buna göre, çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek.

HAMİLELER İZİNLİ SAYILACAK

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç, gebeliğinin 24. haftasından 32. haftasına kadar olan süre içerisinde hamile çalışanlar, süt...