20 / 04 / 2024

kamu konutları satışı 2017

kamu konutları satışı 2017

Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen Torba Kanun ile gayrimenkul sektörüne yeni düzenlemeler getirildi. 

Milli Emlak'tan satılık kamu konutları!

Milli Emlak tarafından kamu konutlarının satışa çıkarıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, kamu konutlarının hangi koşullarda satılacağı da belirlendi.

Kat mülkiyetli kamu konutları satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mevzuata uyan kat mülkiyetli kamu konutların satışı için harekete geçti. Bakanlık Resmi Gazete’de satışa ilişkin bilgileri paylaştı.

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede başvurular devam ediyor.

DKY On Konutları satılık!

DKY On Konutları satılık daire tipleri arasında 1+1,5 ve 2+1,5'lar yer alıyor. Çeşitli sosyal imkanlar sunan proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları satış fiyatları!

Ordu Mesudiye TOKİ Konutları projesinde toplam 39 adet konut satışa sunuluyor. Ordu Mesudiye TOKİ Konutları satış fiyatları 68 bin 037 TL'den başlıyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık!

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dragos Adam Kule Konutları satılık!

Dap Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dragos Adam Kule Konutları satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Yedi Mavi Konutları satılık!

Teslimlerin 3 yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanan Yedi Mavi projesi Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyor. Yedi Mavi Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Gömü'de Tarımköy TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gömü'de, toplam maliyeti 103 bin lira olan Tarımköy Konutları satışa çıkarıldı. Açık satış işlemleri için müracaatlar 30 Eylül'de sona erecek.

İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları konutların metrekare ve konumuna göre değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1, 2+1,3+1 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları metrekare ve konuma göre değişiyor.

kamu konutları satışı 2017 Haberi

kamu konutları satışı 2017

Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen Torba Kanun ile gayrimenkul sektörüne yeni düzenlemeler getirildi. Torba Kanun'da kamu konutlarının satışına yönelik düzenleme yapıldı. Kamu konutlarının satışına imkan veren düzenlemenin, konut sektörü için uygun fiyata arsa temin etme imkanı yaratacağı tahmin ediliyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; savunma, güvenlik, adalet ve istihbarat hizmetlerini yürüten personel tarafından kullanılanlar hariç, kamu idarelerinin, KİT'lerin ve sermayesinin yüzde 50'sinden fazlası kamuya ait ortaklıkların mülkiyetindeki kamu konutları ekonomiye kazandırılacak. 

Bu konutlar, ihaleyle satışa çıkarılacak ve buralarda oturanlar, öncelikli satın alma hakkına sahip olacaklar. Konutlar, buralarda oturanlarca alınmazsa en yüksek teklifi veren istekliye satılacak. 

Deprem riski bulunan alanlardaki kamu konutları ise yıkılacak. Büyük bölümü şehir merkezlerinde bulunan lojmanların yıkılması, kent merkezlerinde uygun arsaların oluşmasını sağlayacak. Bu arsalara depreme dayanıklı...